PRONOSTIC Atheltic Bilbao – Malaga, Copa del Rey, 29.01.2015

Malaga vs Athletic Bilbao

Confruntarea dintre Atheltic Bilbao și Malaga din Copa del Rey se va disputa astăzi, 29 ianuarie 2015, pe stadionul San Mamés Stadium al celor de la Bilbao, începând cu ora 21:00 (ora locală). Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate un pronostic extrem de bine calculat al acestui meci din Copa del Rey.

Athletic Bilbao

În ceea ce privește campionatul Spaniei, Athletic nu o duce deloc bine. Echipa trebuie să joace neapărat bine în viitor, pentru a nu experimenta un dezastru complet. Bascii au același număr de puncte de ceva vreme, dat fiind faptul că nu au mai marcat de foarte mult timp. Nu au mai avut o victorie de 7 runde și ultima dată când au câștigat a fost la sfârșitul lui noiembrie. Însă, în ceea ce privește competiția din cupă și Euroligă, încă este speranță ca sezonul să fie salvat. În acest moment, Athletico Bilbao are șansa de a intra în semi-finalele cupei. Pe 21 ianuarie, în tur, meciul s-a terminat fără goluri și acum tot ce trebuie ei să facă e să obțină o victorie. Însă jucătorii lui Atheltic nu prea știu cum să câștige. Au avut avantaj în fața Malagăi duminica trecută, însă până la urmă meciul s-a dovedit a fi remiză.

Situația jucătorilor

În contrast cu duelul din campionat, antrenorul Valverde îl poate aștepta acum pe Iker Muniain. Această mișcare ar trebui să îmbunătățească jocul în ofensivă.

Echipa probabilă. Ce jucători vor fi prezenți astăzi.

Athletic Bilbao: 1 Gorka Iraizoz, 24 Mikel Balenziaga, 4 Aymeric Laporte, 16 Xabier Etxeitia, 15 Andoni Iraola, 17 Mikel Rico, 6 Mikel San Jose, 11 Ibai Gomez, 10 Oscar de Marcos, 14 Markel Susaeta, 20 Aritz Aduriz

Malaga

Malaga ar putea să se mulțumească foarte bine cu rezultatele obținute în sezon până acum, iar intrarea în semi-finalele Cupei Regelui ar fi un succes adițional. Jucătorii echipei Malaga ar trebui să fie optimiști, din moment ce Atheltic nu a câștigat nici măcar o dată în ultimele 3 dueluri din acest sezon, în timp ce duminică andaluzienii au văzut că pot obține un rezultat pozitiv cu Bilbao.

Însă Malaga trebuie să obțină o victorie, pentru a nu intra într-o criză și pentru că au nevoie de o victorie pentru progres.

Situația jucătorilor

Noua achiziție, Javi Guerrero, a înscris în primul lui meci de duminică, în timp ce jucători experimentați, precum fundașul central Weligton și S. Sanchez, dar și mijlocașul Camacho s-au întors. Duda și Amrabat au fost pe bancă în timpul campionatului, ceea ce dovedește doar cât de important este meciul de astăzi. În acest meci este foarte probabil să fie prezenți și Rosales și Juanmi.

Echipa probabilă. Ce jucători vor fi prezenți astăzi.

Malaga: 1 Carlos Kameni, 23 Miguel Torres, 15 Marcos Angeleri, 3 Weligton, 5 Vitorino Gabriel Antunes, 6 Ignacio Camacho, 30 Sergi Darder, 29 Samuel Castillejo, 22 Luis Alberto, 10 Ricardo Horta, 9 Javi Guerra


Comentarii

  • Stefan  
    January 29, 2015

    Vrem pronosticuri mai dese!

  • Stefan Udrea  
    February 1, 2015

    Cand apare urmatorul pronostic?

Lăsați un comentariu