PRONOSTIC Barcelona – Elche (Copa del Rey) – 8 ianuarie 2015

Barcelona vs Elche

Confruntarea dintre Barcelona și Elche se va desfășura pe stadionul ”Camp Nou”, în această seară de joi, începând cu ora 23:00 (ora României). Este ultima partidă din manșa tur a optimilor de finală din Cupa Regelui Spaniei.

FC Barcelona (Gazde)

Barcelona a intrat în anul 2015 cu o înfrângere în deplasare, pe terenul celor de la Real Sociedad, meciul finalizându-se cu scorul de 1-0 pentru basci. În acest meci, antrenorul Luis Enrique nu i-a introdus pe Messi și Neymar decât în a doua repriză, dar fără succes, el preferând să îi menajeze pe cei doi fotbaliști.

În sezonul actual, 2014/2015, pe Camp Nou Barcelona are un singur meci pierdut și 12 victorii, însă niciun rezultat de egalitate. Singura echipă care a reușit să se impună pe stadionul catalanilor a fost Celta Vigo în runda cu numărul 10. În Șaisprezecimile de finală din Cupa Spaniei, Barcelona a învins-o pe Huesca în ambele manșe, cu scorul de 4-0 în tur și 8-1 în retur.

Elche CF (Oaspeți)

Istoria recentă a lui Elche este interesantă. Echipa a reușit să se califice în optimile de finală din Cupa Regelui Spaniei, după ce în șaisprezecimile de finală a trecut de Valladolid. Manșa dublă cu Valladolid a fost una puțin grea pentru oaspeții din seara aceasta – care au reușit să se califice pe terenul de acasă în cel de-al doilea meci, reușind o victorie cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de mijlocașul Alex Gonzalez, care a reușit această performanță în minutul 7 al meciului.

În meciul oficial cu numărul 1 al lui 2015, Elche a remizat pe teren propriu cu Villarreal, reușind să întoarcă scorul de la 2-0 pentru ”Submarinul galben”, care marcase în 4 minute 2 goluri. Elche a reușit să înscrie tot de două ori în repriza 1, în doar 9 minute. Copa del Rey rămâne acum principala țintă a lui Elche.

Concluzie

Barcelona și Elche au mai avut doar 3 confruntări până acum, iar gazdele din seara aceasta au reușit doua victorii, în timp ce Elche a obținut un egal pe terenul de acasă. Este interesant faptul că oaspeții de astăzi nu au reușit să marcheze nici un gol împotriva echipei FC Barcelona în cele 3 confruntări directe.


Comentarii

  • Stefan  
    January 18, 2015

    Cand mai puneti analize??

Lăsați un comentariu