PRONOSTIC Getafe – Celta Vigo, Primera Divison, 26.01.2015

Getafe vs Celta de Vigo

Meciul dintre Getafe și Celta Vigo din Primera Division se va juca pe 26.01.2015, pe terenul celor de la Getafe, începând cu ora 21:45 (ora locală). Vă prezentăm în continuare o analiză completă și pronostic marca Sportive-Pariuri.com pentru acest meci.

Getafe

Getafe se plasează chiar deasupra zonei de pericol în clasamentul din Primera Division, ceea ce nu este surprinzător dacă stăm să ne gândim că această echipă a câștigat ultima dată la sfârșitul lui octombrie, în deplasare cu Deportivo. S-au mai jucat de atunci 9 etape, timp în care Getafe a avut 5 remize și 4 înfrângeri. În toate aceste dueluri, Getafe nu are mai mult de un gol pe meci marcat. Din acest motiv, este una dintre cele mai neeficiente echipe din Liga Spaniei și, pe deasupra, este ineficientă chiar și acasă, acolo unde până acum au reușit doar 5 goluri. Primul meci din noul an, atunci când au pierdut acasă împotriva echipei Rayo Vallecano, a fost și ultimul pentru antrenorul Contra, însă venirea noului antrenor Flores nu a schimbat lucrurile în mai bine.

Jucătorii lui Getafe au reușit să o elimine pe Almeria în Cupă, însă în campionat au pierdut ambele meciuri jucate, inclusiv împotriva lui Real Madrid. Miercuri, vor juca în sferturile de finală împotriva lui Villarreal, sperând că vor progresa în runda următoare. Portarul Guaita, dar și jucătorii Baba, Lacan și Lafita vor rata acest meci.

Echipe probabile. Ce jucători vor fi pe teren.

1 Jonathan López, 4 Emiliano Velázquez, 12 Arroyo, 18 Sergio Escudero, 27 Carlos Vigaray, 11 Abdoul Yoda, 22 Juan Rodríguez, 23 Fredy Hinestroza, 32 Emiliano Buendía Stati, 6 Sammir, 36 Alejandro Felip Selma

Celta Vigo

Chiar și oaspeții de la Vigo au multe meciuri fără victorie, însă evoluția lor slabă continuă de la începutul lui noiembrie, atunci când au învins-o pe Barcelona în deplasare. Deci, exact ca și Getafe, nu au înregistrat nici măcar o victorie în 9 runde, având 2 remize și exact 7 meciuri pierdute.

Celta Vigo este o echipă foarte neeficientă, dat fiind faptul că a reușit doar un singur gol în această perioadă. Din cauza rezultatelor bune de la începutul sezonului, ei nu se află încă în zona de pericol. În ultima vreme, și-au îmbunătățit jocul puțin, dar norocul le-a întors spatele. Au pierdut împotriva lui Sevilla, deși au jucat foarte bine, în timp ce au pierdut cu 1-0 în meciul cu Espanyol, primind un gol în ultimul minut.

În penultima zi, au avut o remiză cu Valencia, moment în care au fost eliminați din Cupă, deși au câștigat returul împotriva lui Atheltic. Atacantul Larrivey s-a întors la echipă, însă acum este accidentat din nou și prezența lui la acest meci este discutabilă. Veștile bune sunt că atacantul Charles se va întoarce la echipă, pe teren, după o suspendare.

Echipe probabile. Ce jucători vor fi pe teren.

1 Sergio Álvarez, 24 Augusto Fernández, 22 Gustavo Cabral, 3 Fontás, 19 Jonny, 23 Michael Krohn-Delhi, 6 Nemanja Radoja, 5 Pablo Hernández, 14 Fabián Orellana, 11 Joaquin Larrivey, 10 Nolito

Lăsați un comentariu