PRONOSTIC Ipswich Town VS Sheffield Wednesday, 10.02.2015

sheffield ipswich

Meciul dintre Ipswich Town și Sheffield din Liga a 2-a din Anglia se va desfasura astăzi, 10.02.2015, începând cu ora 19:45 (ora locală) pe stadionul Portman Road Stadium. Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate pronostic și analiza pentru această confruntare! Vă invităm să pariați inteligent!

Ipswich Town (într-o formă slabă)

Ipswich va juca cu Sheffield Wednesday pe stadionul Portman Road Stadium in Campionatul Angliei (Liga a 2-a). Gazdele sunt de ceva timp într-o criză adâncă. Ei nu au mai câștigat nici un meci în ultimele 3 confruntpri. Cu toate acestea, ei se află pe poziția a 5-a în campionat – cu 4 victorii, 9 remize și 6 înfrângeri, cu o diferență de goluri de 46-29 și 51 puncte după 29 etape consumate ale acestui sezon.

În orice caz, Ipswich Town au făcut recent câteva erori majore. Ei au fost învinși de Brighton cu scorul 3-2 și în meciul împotriva echipei slabe Rotherham, au pierdut cu scorul de 2-0. De asemenea, ei au fost învinși și de Derby cu scorul de 0-1 în urmă cu o lună. Nimeni nu știe care este cauza jocului lor slab din ultima vreme. Au doar o singură victorie și o remiză în ultimele 5 meciuri. În orice caz, Ipswich Town are rezultate solide pe terenul propriu. A obținut 3 victorii, 1 remiză și o înfrângere cu o diferență de goluri de 9-2 în ultimele 5 jocuri de acasă.

Cu toate acestea, ei nu au nicio victorie în ultimele lor două meciuri din campionat. În ultimul lor meci au avut foarte multe probleme împotriva celor de la Wigan (scor 0-0), pe terenul propriu. Mai mult de atât, ei se luptă pentru unul dintre primele locuri ale clasamentului. După cum stau lucrurile acum, ei vor intra în faza play-off-urilor. Toate astea se datorează si antrenorului lor, McCarthy, care este un antrenor foarte bun. Cu toate astea, băieții lui au făcut multe greșeli în ultima vreme.

Este foarte probabil ca Murphy (18 goluri), McGoldrick, Hunt și Berra să reușească un rezultat pozitiv în acest meci.

Echipa probabilă

Nu există informații cu privire la jucătorii care se pot afla pe teren astăzi.

Sheffield Wednesday (4 meciuri fără victorie)

Vizitatorii sunt o echipă mediocră. Ei au terminat ultimul sezon pe locul al 16-lea în campionat, cu 13 victorii. Cu toate acestea, Sheffield Wednesday a fost o echipă mai performantă sezonul acesta. Se află în acest moment pe locul al 10-lea în clasamentul England Championship, cu 9 victorii, 12 remize și 8 meciuri pierdute, cu o diferență de goluri de 22-26 și 39 puncte acumulate până acum.

Ei au cu 11 puncte mai puțin ca Watford (pe locul al 6-lea). Așadar, ei vor rămâne la mijlocul clasamentului în acest sezon. La polul opus, jucătorii au avut o serie de jocuri destul de slabă în ultima perioadă. Ei au o victorie, 2 remize și 2 înfrângeri. În ultimele 4 meciuri, ei nu au nici o victorie. În orice caz, Sheffield Wednesday are rezultate foarte bune pe terenul propriu. Are 3 victorii și 2 înfrângeri, cu o diferență de goluri de 5-7 în ultimele 5 jocuri.

Sheffield Wednesday a reușit să obțină un punct în confruntarea împotriva echipei Cardiff. Keane a reușit un punct pentru gazde, din penalty, în minutul 75. În ultimul meci al acestui sezon, pe terenul propriu, ei au reușit un punct împotriva celor de la Ipswich (scor 1-1).

Echipa probabilă

Nu există informații cu privire la jucătorii care se pot afla pe teren astăzi.

Concluzie – Un meci foarte dur

Noi, la Sportive-Pariuri.com, ne așteptăm la un meci foarte dur astăzi, iar pronostic este unul complicat. Gazdele sunt foarte dornice să obțină o victorie. În orice caz, Ipswich Town va fi foarte precaută în acest meci. Jucătorii vor aștepta pentru o șansă. La polul opus, vizitatorii – Sheffield Wednesday – vor încerca să obțină un rezultat pozitiv. Ei se vor mulțumi, cel mai probabil, chiar si cu un punct în acest meci.

Ne așteptăm la un mic avantaj de partea gazdelor.


Comentarii

  • Stefan Udrea  
    February 10, 2015

    Foarte buna treaba faceti cu chestiile astea!

Lăsați un comentariu