PRONOSTIC Nice – Marseille, Ligue 1, 23.01.2015

nice marsaille

Meciul din Ligue 1 dintre Nice și Marseille are loc astăzi, 23 ianuarie 2015, cu startul la ora 19:30 (ora locală), pe terenul celor de la Nice. Formulele de start sunt 4-2-3-1, respectiv 4-2-3-1. Să vedem împreună un pronostic gândit al acestui meci, pentru câștiguri mari la pariuri.

Nice

• Hatem Ben Arfa nu va celebra întoarcerea sa în Ligue 1 împotriva unuia dintre cluburile sale din trecut, din moment ce Federația Franceză refuză să îi valideze contractul fără autorizația FIFA.

• Căpitanii Didier Digard și Mathieu Bodmer vor trebui să fie răbdători până la întoarcerea în competiții, însă Niklas Hult și Kévin Gomis au impresionat în absența lor.

• Claude Puel s-ar putea să numească un 11 neschimbat pentru meciul cu Marseille, cu perechea Eric Bauthéac și Valentin Eysseric care vor schimba pozițiile încă o dată.

Marseille

• Romain Alessandrini a fost înlocuit la jumătatea meciului împotriva celor de la Guingamp cu o problemă la genunchi și rămâne incert pentru meciul de astăzi.

• L’OM va fi în apărare, după ce Rod Fanni a primit un cartonaș roșu destul de târziu la ultimul meci și se va alătura lui Benjamin Mendy pe margine pentru această confruntare.

• Fundașul Doria, care nu a jucat nici măcar un minut cu Marseiile de când a ajuns în August, ar fi dorit o șansă să strălucească astăzi, însă Marcelo Bielsa va juca pe rolul de fundaș împreună cu Jérémy Morel și Baptiste Aloé.

Alte informații despre meci

Nice a avut sub 2,5 goluri în 6 din ultimele 7 meciuri de acasă împotriva celor de la Marseille în toate competițiile.

În ultimele 3 meciuri ale lui Marseille din Ligue 1 au fost peste 2,5 meciuri marcate.

Marseille nu a câștigat nici un meci din ultimele 5 confruntări în deplasare.

Lucruri importante de știut pentru pariuri

Les Aiglons și-au potolit fanii cu victorii în Ligue 1 împotriva lui Lorient și Bordeaux și acum își pot îndrepta atenția către Marseille cu mare încredere. L’OGC Nice încă nu pot apela la Hatem Ben Arfa din motive administrative, însă celelalte opțiuni pentru atac se pare că s-au întors din pauza de Crăciun cu spiritele sus, marcând în ultimele 2 meciuri echivalentul golurilor marcate în ultimele 9 meciuri.

l’Olympique de Marseille și-au asigurat recent prima victorie din acest an în meciul de duminică cu Guingamp, scor 2-1, și les Phocéens urmăresc cel puțin să se întoarcă în topul clasamentului înainte de restul meciurilor din acest week-end.

Vizitatorii nu au reușit, în orice caz, să câștige vreunul dintre ultimele 7 meciuri susținute departe de Stade Vélodrome în toate competițiile și absența celor mai mulți dintre jucătorii din defensivă în meciul de astăzi constituie un al motiv pentru care acest Derby este unul incredibil de interesant. Vor fi mii de oameni care vor asista la unul dintre cele mai intrigante meciuri ale sezonului pe Allianz Riviera și gazdele știu că trebuie să evite o înfrângere împotriva rivalilor locali pe terenul propriu.


Comentarii

  • Johhny  
    January 26, 2015

    Cand apare urmatorul pronostic?

Lăsați un comentariu