PRONOSTIC Parma – Juventus, Cupa Italiei, 28.01.2015

parma juventus

Meciul dintre Parma și Juventus din Cupa Italiei se va disputa astăzi, 28 ianuarie 2015, pe terenul celor de la Parma, începând cu ora 21:45 (ora locală). Sportive-Pariuri.com vă pune la dispoziție un pronostic extrem de bine calculat al acestei confruntări.

Parma

Meciul de astăzi nu este unul încurajator pentru gazde, bineînțeles, în special prin prisma faptului că în ultimele 10 zile, în contextul campionatului, Parma a pierdut de două ori pe terenul propriu – împotriva echipelor Sampdoria și Cesena. Ultima înfrângere împotriva lui Cesena a fost extrem de dureroasă, pentru că a fost lupta împotriva retrogradării.

După acest meci, Parma va „aluneca” ușor spre partea de jos a clasamentului, în timp ce Cesena are 3 puncte peste. Însă antrenorul Donadoni se teme pentru că echipa de pe locul 17, Cagliari, are 10 puncte în fața Parmei. Nu este deloc surprinzător ca 4 jucători noi au fost aduși la Parma – probabil pentru într-o încercare disperată de a repara situația în care se află echipa. Unii dintre ei trebuie să se obișnuiască cu modul în care se joacă fotbalul italian. Atacanții Varela și Rodriguez sunt jucători de mare valoare, iar mijocașul Nocerino este și el un mare plus pe teren. De asemenea, mijlocașul albanian Purple a venit și el la Parma.

Accidentări

Mijlocașul Purple este accidentat și va pierde acest meci, exact ca și atacantul Bibiany și jucătorii Biabiany, Jorquera, Coda și Ghezzal. Acquah și atacantul Belfodil sunt în acest moment la Cupa Africii pe Națiuni.

Echipa probabilă. Ce jucători vor fi prezenți astăzi

Parma: 83 Antonio Mirante, 18 Massimo Gobbi, 15 Andrea Costa, 29 Gabriel Paletta, 2 Mattia Cassani, 23 Antonio Nocerino, 21 Francesco Lodi, 8 José Mauri, 24 Cristian Rodríguez, 17 Raffaele Palladino, 26 Silvestre Varela

Juventus

În ultimii trei ani, Juventus a fost și echipa lider în Italia. Este echipa care se află pe prima poziție în clasamentul din Serie A și are cu 7 puncte mai mult decât echipa de pe locul al doilea – AS Roma. În urmă cu 3 runde diferența era de doar 1 punct, însă musafirii din meciul de astăzi au 3 victorii consecutive, în timp ce Roma a avut 3 remize în 3 meciuri.

Campionii actuali din Italia vor continua la fel și în următoarea perioadă a sezonului, din câte se pare, iar ei vor să apere ”Scudetto”. Însă nu se mai pot relaxa pentru foarte mult timp, dat fiind faptul că foarte curând vor veni meciurile din Champions League. Din acest motiv, antrenorul Allegri a anunțat că trimite în acest meci echipa de rezervă, pentru a menaja titularii. Însă echipa de rezervă a lui Juventus este mult mai puternică decât echipa titulară a Parma.

Accidentări

Marrone, Evro, Asamoah și Romul nu vor fi prezenți la acest meci din cauza unei accidentări.

Echipa probabilă. Ce jucători vor fi prezenți astăzi

Juventus: 1 Gianluigi Buffon, 33 Patrice Evrà, 3 Giorgio Chiellini, 19 Leonardo Bonucci, 4 Martín Cáceres, 6 Paul Pogba, 8 Claudio Marchisio, 23 Arturo Vidal, 37 Roberto Pereyra, 9 Álvaro Morata, 10 Carlos Tevez

Lăsați un comentariu