PRONOSTIC si ANALIZA Eintracht Frankfurt vs Hertha Berlin – 17.12.2014

Eintracht Frankfurt Hertha Berlin

Etapa a 16-a din campionatul german – Bundesliga – vine cu confruntarea dintre Frankfurt și Hertha Berlin. Meciul are loc în această seară, de la ora 21:00, ora României, anunându-se unul echilibrat. Să vedem, însă, cine are cele mai mari șanse de câștig – pentru a pune pariurile corecte și pentru a câștiga bani mulți.

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt este ușor favorită în meciul de astăzi, dat fiind faptul că echipa gazdă trece printr-o perioadă cu evoluție ascendentă. Mai exact, jucătorii lui Frankfurt vin după 4 etape consumate în care au obținut 3 victorii și au pierdut o singură dată. Meciul cu înfrângerea a avut loc pe terenul celor de la Hoffenheim, în deplasare, finalizat cu scorul 2-3. Frankfurt a încasat atunci golul care i-a adus înfrângerea în ultimele 3 minute de joc.

Frankfurt are 21 puncte în Bundesliga în acest moment și se prezintă în clasament cu un golaveraj de 29-29. Se află pe poziția a 8-a, având a doua cea mai bună ofensivă din campionatul german, după Bayern.

Hertha BerlinM/h2>

La momentul actual, Hertha Berlin se luptă pentru a ieși din zona neagră a retrogradării. Este clar că emoțiile sunt la cote maxime, jucătorii neavând voie să evolueze în același ritm ca și până acum. Formația, care vine din capitala Germaniei, a reușit să obțină a 5-a victorie din Bundesliga 2014/2015 în etapa ce tocmai a trecut.

Meciul a fost câștigat de Hertha cu 1-0, pe terenul propriu, în confruntarea cu vice-campioana Dortmund. Scorul i-a propulsat pe berlinezi pe poziția 13, clasamentul arătând în dreptul lor 17 puncte și golaverajul de 20-26. Din cele 5 victorii de până acum, Hertha Berlin a câștigat doar una în deplasare. Este vorba de meciul cu FC Koln, câștigat cu scorul de 2-1, acum aproape 4 săptămâni.

Echipe probabile

Frankfurt (4-3-1-2): Hildebrand – Chandler, Russ, Anderson, Oczipka – Aigner, Hasebe, Inui – Stendera – Seferovic, Meier.

Hertha (4-2-3-1): Kraft – Pekarik, Hegeler, Brooks, Schulz – Hosogai, Skjelbred – Beerens, Ronny, Ben-Hatira – Schieber.

Concluzie

Dacă punem în balanță ofensiva celor de la Frankfurt, dar și faptul că cele două echipe au mari probleme cu apărarea – încasând împreună 55 goluri în cele 15 etape consumate până acum – mizăm pe faptul că diseară vom vedea un duel excepțional, cu adevărat spectaculos, cu minim 3 goluri marcate în total, la fel ca în 4 din ultimele 5 meciuri disputate între cele două echipe.

Lăsați un comentariu