PRONOSTIC și ANALIZA Juventus vs Atletico Madrid – 9.12.2014

Atletico Madrid Juventus

În seara aceasta (marți, 9 decembrie 2014) se joacă unul dintre cele mai atractive meciuri din UEFA Champions League. Confruntarea dintre Juventus și Atletico Madrid va avea loc la Torino, acolo unde italienii îi vor primi pe spanioli în etapa a 6-a din faza grupelor. Să vedem mai jos un pronostic și o analiza a meciului pentru a putea pune cele mai bune pariuri.

Juventus

Italienii sunt favoriți pentru meciul din seara acesta, când vine vorba de pronostic și analiza, având prima șansă la pariuri – se oferă 1 solist pentru Juventus. Pe lângă acest lucru, torinezii trebuie să își ia revanșa după meciul pierdut în tur pe Vicente Calderon, în Spania. Liderul din Serie A se află în acest moment pe locul al doilea în Grupa A din UEFA Champions League, având 9 puncte și golaverajul 7-4. În cazul în care Juventus vrea să câștige grupa A, are nevoie să câștige meciul de astăzi la cel puțin două goluri diferență.

În cazul în care va exista un alt rezultat diseară, italienii de la Juventus vor merge în optimile din primăvară de pe locul al doilea – de notat faptul că nu există emoții în acest sens. Torinezii au obținut victorii în ambele meciuri de acasă în Grupa A, scor 2-0 cu Malmo și 3-2 cu Olympiakos.

Atletico Madrid

Meciul tur dintre cele două echipe s-a jucat pe 1 octombrie și a fost trecut ca victorie în dreptul campioanei Spaniei, cu scorul 1-0. Confruntarea a avut loc în fața suporterilor spanioli și meciul a fost unul strâns și echilibrat.

Madrilenii se află pe prima poziție din Grupa A, după ce au câștigat și următoarele trei meciuri din această toamnă în UEFA Champions League.

La momentul actual, echipa antrenată de Diego Simeone are 12 puncte din 15 posibile în Champions League – cu 3 peste formația Juventus. Putem spune că o victorie sau un egal i-ar face pe spanioli să își păstreze primul loc. În cazul unui eșec, acesta trebuie să fie la cel puțin un gol diferență.

Atletico Madrid a pierdut meciul din prima deplasare a acestei grupe, scor 2-3 în Grecia cu Olympiacos. Spaniolii au câștigat apoi cea de-a doua deplasare, scor 2-0, pe terenul suedezilor din Malmo – cu doar 5 săptămâni în urmă.

Concluzie

Meciul din seara aceasta va fi unul mult mai spectaculos și mult mai deschis ca partida tur. Vorbind despre pronostic și analiza, cel mai probabil vor exista goluri în ambele poți, având în vedere faptul că Juventus are un atac foarte bun pe terenul de acasă. Atletico Madrid are și ea un atac foarte bun.

Lăsați un comentariu