PRONOSTIC Slask Wroclaw VS Legia Warszawa, 12.02.2015

slask legia

Confruntarea dintre Slask Wroclaw și Legia Warszawa din Cupa Poloniei va avea loc astăzi, 12.02.2015, începând cu ora 19:45 (ora locală. Sportive-Pariuri.com vă oferă în exclusivitate pronostic și analiza pentru acest meci! Vă invităm să pariați inteligent!

Slask Wroclaw

În ciuda faptului că unul dintre jucătorii cheie, Sebastian Mila, a părăsit Slask Wroclaw în iarnă, jucătorii sunt optimiști în ceea ce privește jocul din Cupa Poloniei împotriva echipei Legia Warsaw. ”Va fi greu pentru Legia să câștige împotriva celor de la Slask. Totul este în favoarea noastră – jucători, motivație, spirit de echipă. Nu ne este frică de nimeni. Ne confruntăm cu Legia în Cupa Poloniei și vrem să îi distrugem pe stadionul nostru. Noi suntem echipa mai bună”, a spus atacantul Marco Paixao.

Antrenorul Tadeusz Pawlowski a vorbit, de asemenea, despre meci: ”Sunt foarte fericit că ne lovim de adversari atât de puternici la început. Cred că prin meciurile împotriva echipei Legia, noi ne vom da seama unde suntem pe scala performanței. Sunt fericit că suntem din nou pe teren. Am lucrat din greu și sunt satisfăcut cu efortul pe care echipa l-a făcut. Cupa Poloniei este cel mai scurt drum spre Cupele Europene, iar noi ne dăm seama de asta. În orice caz, nu uităm de cauza din ligă, meciul care are loc poimâine, în care ne confruntăm cu Cracovia. Trebuie să ne alegem titularii foarte inteligent în ambele meciuri, pentru a rota jucătorii.

Sunt două semne de întrebare pe care le ia în considerare trupa. Dar asta înseamnă știri grozave pentru mine, avem mulți jucători din care să alegem pentru mijlocul terenului și defenisva centrală. Vom juca similar cu meciul de anul trecut, rezultatele au fost bune, deci nu este nici un motiv să schimbăm. Așadar, așa cum am menționat mai devreme, cea mai mare lovitură este plecarea mijlocașului polonez internațional Sebastian Mila.”

Slask a semnat cu câțiva jucători în fereastra de transferuri, iar atenția mare se află pe Peter Grajciar, care trebuie să îl înlocuiască pe Mila ”Este un jucător de calitate, sunt sigur că ne poate ajuta. Din punct de vedere fizic, el devine din ce în ce mai bun și primește multă încredere. Schimbarea clubului este o provocare pentru fiecare jucător. Îl cunosc, are un caracter puternic, care ne poate ajuta atât pe teren, cât și în afara lui,” a continuat Pawlowski.

Echipa probabilă

Slask Wroclaw: Pawelek; Zielinski, Celeban, Pawelec, Dudu; Droppa, Holota, F. Paixao Grajciar, Pich; M. Paixao

Legia Warszawa

Legia Warsaw a păstrat cei mai buni jucători în interiorul clubului în timpul iernii. În orice caz, unul dintre jucătorii cheie ai echipei, Ondrej Duda, s-a accidentat în unul dintre meciurile amicale și va rămâne pe marginea terenului în confruntarea de astăzi. Însă, în afară de el, echipa nu are alte probleme. Legia a semnat cu trei jucători: Furman, Maslowski și Malarz: ”Sunt foarte fericit din cauza acestor noi întăriri, îi cunoșteam pe toți foarte bine dinainte,”, a spus antrenorul Henning Berg.

Echipa probabilă

Legia Warszawa: Kuciak; Broz, Dossa, Rzezniczak, Guillerme; Jodlowiec, Vrdoljak, Zyro, Kucharczyk; Radovic, Sa

Concluzie – Un meci interesant

Ambele echipe vor veni cu jucători foarte puternici. Deși Slask joacă foarte bine pe teren propriu, sub antrenorul Pawlowski, noi îi considerăm pe vizitatori drept favoriți. Este de menționat faptul că ambele echipe s-au confruntat de 6 ori în istorie în Cupa Poloniei și Slask nu a învins-o niciodată pe Legia în acele competiții. Slask a câștigat un singur meci, în 2013, dar au pierdut returul oricum.

Lăsați un comentariu