Rapid București – F.C. Brașov – meci de Liga 1 la București

rapid brasov meci

Rapid București întâlnește F.C. Brașov în data de 17 octombrie, pe stadionul Giulești din București. Meciul are loc în cadrul etapei a 11-a a Ligii 1, iar fluierul de start se va da la ora 21:00.

Analiză Echipa Rapid

Echipa gazdă, Rapid București nu este tocmai una dintre cele mai bune echipe ale momentului, antrenorul acesteia, Marian Rada declarând că în prezent echipa sa ocupă locul 15, cea mai slabă clasare a echipei Rapid din ultimii 25 de ani.

“Locul 15 este nemulțumitor pentru noi, este cea mai proastă clasare a Rapidului din ultimii 25 de ani. Situația este dezastruoasă și trebuie să facem ceva, să revenim acolo unde am fost. Brașov este o echipă incomodă care va veni pe Giulești să câștige. Nu cred că se va mulțumi cu un egal, însă noi sperăm să luăm toate cele trei puncte. F.C. Brașov este în revenire de formă, iar pentru noi, cu o echipă încă neomogenă, orice meci este greu în Liga 1″, a declarat acesta.

Antrenorul echipei Rapid continuă să spere că echipa sa se va trezi din acest vis urât și se va mobiliza pentru a obține iar performanțele cu care era obișnuită în zilele sale de glorie.

După cum era de așteptat, moralul echipei nu este tocmai bun, mai ales că singura lor performanță, după înfrângerile suferite în meciurile cu ASA Târgu-Mureș, care i-a înfrânt cu 1-0, și Dinamo, ce au înscris 3 goluri în poarta lor, a fost aceea de a obține un scor egal cu Concordia Chiajna, scor de 0-0.

Obiectivul lor este de a obține 3 puncte în urma acestui meci, însă există dubii în privința acestei reușite, mai ales pentru că Pancu, Dică și Savin, deși întorși la antrenamente, nu sunt încă apți de joc. De asemenea, acestui ghinion se adaugă și accidentarea mijlocașului Cătălin Doman care are în prezent probleme cu ligamentele și urmează a se întoarce pe teren în retur.

Și problemele echipei Rapid nu se termină aici, echipa având nu mai puțin de 8 jucători la limita suspendării.

La o privire de ansamblu echipa Rapid:

  • A reușit să obțină doar 2 victorii împotriva Viitorul și „U” Cluj
  • În ultimele 3 etape a adunat un egal și 2 înfrângeri, în timp ce în ultimele 8 etape are 4 înfrângeri
  • A înscris goluri doar în 6 din cele 10 etape jucate
  • A primit 10 goluri în cele 5 meciuri ce au avut loc acasă

Echipa Rapid a mai întâlnit FC Brașov de multe ori până acum, iar în ultimele 5 meciuri jucate pe stadionul Giulești împotriva sa a reușit 3 victorii.

Analiză Echipa F.C. Brașov

Pe de altă parte, antrenorul echipei F.C. Brașov, Adrian Szabo, se află ca stare de spirit la polul opus față de Rada, acesta declarând că: “Pot spune că această întrerupere a campionatului ne-a prins foarte bine. Antrenamentele au fost bine asimilate de jucători, care au răspuns mai mult decât mă așteptam. Acum mai rămâne să demonstrăm și în joc, iar prima ocazie este meciul de vineri cu Rapid. Ne-am propus să continuăm pe linia ultimelor meciuri din campionat în care nu am primit gol, dar obiectivul principal este sa obținem victoria în fața Rapidului.”

Optimiști sunt și jucătorii echipei care au reușit de curând două remize, una la Piatra Neamț, meci încheiat cu 2-2, și una la Botoșani, ce s-a terminat cu un scor de 0-0, urmate de o victorie acasă cu CSMS Iași, care a fost înfrântă cu 2-0.

Cu toate acestea, jucătorii echipei F.C. Brașov nu s-au îndepărtat încă de pericolul retrogradării, astfel că vor fi destul de motivați să înscrie în meciul cu Rapid București. Mai mult decât atât, meciurile grele abia încep, pentru că aceștia vor trebui să joace apoi împotriva CSUC, CFR și Pandurii. Practic, obiectivul acestei echipe va fi acela de a nu fi înfrântă.

F.C. Brașov nu are la fel de multe probleme ca Rapid în ceea ce privește starea de sănătate a jucătorilor, avându-l accidentat doar pe atacantul Mugurel Buga, iar în privința suspendărilor, în pericol se află doar Bruno Madeira care are 3 cartonașe galbene.

La o privire de ansamblu echipa F.C. Brașov:

  • A câștigat 8 puncte în ultimele 4 etape
  • Are 4 remize în decursul a 10 etape
  • Nu a fost înfrântă decât o singură dată în 8 etape (Dinamo)
  • Nu a încasat nici un gol în ultimele meciuri jucate cu F.C. Botoșani și CSMS Iași
  • A câștigat un singur meci anul acesta în deplasare, cel jucat cu ACS Poli

Ținând cont de aceste detalii, casele de pariuri oferă următoarele cote:

Rapid: 2:25

X: 3.10

F.C. Brașov: 2:25

Lăsați un comentariu