RCD Espanyol – Athletic Bilbao PONT / Copa del Rey, 04.03.2015

Athletic Bilbao vs RCD Espanyol

Confruntarea dintre RCD Espanyol – Athletic Bilbao din Copa del Rey se desfășoară astăzi, 03.03.2015, începând cu ora 22:00, pe stadionul celor de la Espanyol. Pont Espanyol – Atheltic Bilbao de astăzi este inteligent gândit să ofere cele mai mari câștiguri la pariuri. Bascii pot salva un sezon extrem de slab dacă se califică în finala competiției, în timp ce catalanii au produs mai surprize în tururile anterioare. Ei speră la un rezultat bun astăzi, în perspectiva meciului retur.

RCD Espanyol

RCD Espanyol s-a descurcat bine sezonul acesta, iar ei au acum șansa de a ajunge în finala Copa del Rey. Dacă clubul catalan reușește acest lucru, atunci automat își va asigura un loc în Europa League pentru sezonul următor.

”Abia aștept meciul. Pentru noi nu este o semi-finală, este o finală. Este un meci cheie și vom da tot posibilul să obținem rezultatul pe care îl vrem. Realizăm importanța acestui meci. Am dovedit că putem juca fotbal la înălțime în meciul tur Espanyol – Ahtletic Bilbao, pe stadionul San Mames. Știm că nu va fi ușor, dar suntem sigură de abilitățile noastre și trebuie să dăm 100% pentru a ajunge în finală. Suntem încrezători și calmi, dar în același timp suntem entuziasmați și abia așteptăm meciul”, a spus atacantul Christian Stuani.

În ultimele zile el și-a prelungit contractul cu Espanyol, până în 2018. ”Întotdeauna am avut sprijin din partea clubului, iar acum sunt bucuros că reprezint acest club mare. Sunt mândru că port acest tricou și că joc la această echipă. Negocierile au fost ușoare, am ajuns la un acord în mai puțin de 2 luni”, a spus atacantul din Uruguay.

Espanyol – Athletic Bilbao. Echipe probabile.

Bilbao: Iraizoz- Iraola, Etxeita, Gurpegi, Balenziaga- Rico, San Jose- Susaeta, De Marcos, Muniain- Aduriz

Athletic Bilbao

Athletic Bilbao are o evoluție foarte inconstantă. Joia trecută au fost eliminați din Europa League în urma unui meci pierdut cu Torino (scor 2-3). În orice caz, bascii au câștigat două meciuri în La Liga și acum sunt într-o situație confortabilă în ligă.

Urmează astăzi returul cu Espanyol. ”Moralul nostru a crescut semnificativ din cauza ultimelor două vitorii în ligă, iar acum suntem concentrați pe meciul de miercuri. Espanyol sunt o echipă cu idei clare. Clar am jucat dur pentru a ajunge în semi-finale, dar acum vom încerca să profităm de șansa de a ajunge în finală. Ambele echipe se cunosc foarte bine. Espanyol a avut cu 2 zile mai mult pentru a se pregăti pentru acest meci, dar noi suntem foarte motivați”, a spus fundașul Iraola. În ultimul meci al ligii, împotriva celor de la Eibar, la Ipurua, el a jucat meciul cu numărul 500 pentru echipa Atheltic Bilbao.

“Atingerea acelui număr a fost unul dintre obiectivele mele principale în acest sezon, sunt foarte fericit”, a adăugat el. Laporte nu a jucat în ultimul meci de ligă din cauza unei febre mari, dar există o șansă ca el să fie pregătit pentru meciul de azi.

De asemenea, atacantul Aritz Aduriz a avut ceva probleme. Iturraspe încă rămâne pe margine, dar recuperarea sa evoluează ok. El va pierde următoarele două meciuri de ligă, dar ar trebui să fie gata de joc după pauza internațională.

Espanyol Athletic Bilbao – echipe probabile

Espanyol: Pau- Arbilla, Moreno, Colotto, Fuentes- Vasquez, Sanchez, Montanes, Sevilla- Caicedo, Garcia

Rezumat: Un meci greu pentru ambele echipe

Per total, gazdele sunt considerate drept favorite în acest meci, dar noi nu credem că va fi un meci ușor. Athletic trebuie să marcheze cel puțin un gol, dar suntem de părere că ambele echipe sunt capabile de a marca cu foarte multă ușurință.

Lăsați un comentariu