Românii pot deschide cont şi pot paria legal la Bet365!

Românii pot deschide cont şi pot paria legal la Bet365!

Bet365.com a fost pentru foarte multă vreme casa de pariuri online numărul 1 din România, iar în acest moment putem îndrăzni să spunem că se află în Top 3, chiar dacă de anul trecut nu mai acceptă clienți noi rezidenți pe teritoriul țării noastre.

Cu toate acestea, avem informații conform cărora Bet365 va intra în legalitate, cel mai probabil de la 1 octombrie 2015. În acest moment, compania Bet365.com este în proces de licențiere în România și foarte probabil licența va fi obținută. Până când totul va deveni oficial, noi recomandăm să pariați la agențiile de pariuri care dețin licență pe teritoriul țării noastre, iar recomandarea noastră principală este unibet.com, pentru că se apropie enorm de mult – din punct de vedere al calității – de Bet365. Bet365 este sponsorul oficial al Stoke City, o formație din Premier League, iar noi trebuie să menționăm că jucătorii și pariori români își pot deschide cont fără probleme la această casă de pariuri online – atâta timp cât ei sunt rezidenți într-o țară în care Bet365 are licență de funcționare. Restricția este în vigoare doar pentru rezidenții din România.

Probleme cu legislația din România

Legislația privind jocurile de noroc și pariurile ce guvernează în România au fost extrem de permisive în ultimii ani, astfel că au apărut peste noapte foarte multe case de pariuri online. Dar, la fel de ușor, multe dintre ele au început să dispară de pe radarul pariorilor din România din cauza modificărilor de lege și a introducerii de noi taxe.

Casa de pariuri sportive online, Bet365, este de departe cel mai mare brand care a ieșit de pe piață, alături de alte agenții cunoscute. Vestea aceasta a fost o lovitură puternică pentru pariorii din România, mai ales că britanicii erau cei mai buni în țara noastră – atât din punct de vedere al cotelor la pariuri sportive, cât și al jocurilor de casino și poker.

Ieșirea Bet365 din România a avut loc anul trecut în octombrie, reclama și publicitatea devenind interzisă, iar amenzile devenind brusc foarte mari.

România – O locație excelentă pentru brandurile de pariuri

România este o locație excelentă pentru marile companii de jocuri de noroc online, iar dacă săptămâna trecută am anunțat că gigantul Fortuna, din Europa Centrală, este în plin proces de licențiere, astăzi anunțăm că Bet365 trece prin același proces și este posibil să revină în România.

Nu putem decât să așteptăm pentru a vedea cum evoluează lucrurile în continuare. Sperăm ca Bet365 să revină pe piața din România de la 1 octombrie 2015, așa cum se preconizează.

Ești român și vrei să pariezi, dar nu ai cont la Bet365? Îți recomandăm să deschizi un cont la Unibet de pe LINK-UL ACESTA și vei primi 100% banii înapoi (maxim 150 RON) în cazul în care pierzi primul pariu, în loc de 50%, cât este valoarea normală a pariului fără risc.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult