RUGBY: Richie McCaw se va retrage după Cupa Mondială

mccaw

WELLINGTON – Căpitanul celor de la All Blacks, Richie McCaw a oferit indicații clare legate de faptul că acest sezon va fi ultimul după ce rapoartele mass-media din Franța au sugerat faptul că el s-ar putea retrage după Cupă Mondială, mai târziu în acest an.

”Sincer, nu am luat încă o decizie finală, dar cel mai probabil nu voi juca anul viitor”, a spus jucătorul de 34 ani reporterilor din Christchurch joi.

Ce spune Richie McCaw de la All Blacks despre retragere și Cupa Mondială

”Nu caut echipe de peste ocean și nimic nu s-a schimbat în această privință. Dar nu vreau să ma las purtat de val acum, să vorbesc despre astfel de lucruri atunci când mă concentrez pe joc.” ”Chiar vreau să mă bucur de acest an dar, așa cum am spus, asta este cel mai probabil și nu vreau să fac nici un anunț mare, pentru că nu consider că ar fi corect să continui sezonul de rugby cu gândul acesta.”

Performanțele lui Richie în lumea rugby

Jucătorul de 33 de ani de ani, flanker la All Blacks, și-a condus echipa către al doilea trofeu Webb Ellis în 2011 și a luat o pauză inteligentă de la rugby anul trecut pentru a-și îmbunătăți șansele de a fi fit pentru turul din 2015.

Richie McCaw a jucat 124 meciuri pentru All Blacks de la debutul său la echipă în 2001, fiind considerat unul dintre cei mai mari jucători din lume, dar el nu este sigur dacă va fi în trupa lui Steve Hansen pentru Cupa Mondială.

”Niciodată nu știi ce se va întâmpla, dar pentru moment șansele ca eu să joc anul viitor sunt aproape nule”, a spus McCaw. ”Nu am luat în considerare să joc după anul 2015, dar aș spune că… este improbabil”, a adăugat el.

Ce vor face colegii lui Richie de la All Blacks

Câțiva dintre colegii de la All Blacks deja au spus că vor pleca peste hotare după Cupa Mondială din Anglia, cu centralii Conrad Smith și Ma’a Nonu care se îndreaptă către Pau, respectiv Toulon, în timp ce flyhalf-ul Daniel Carter se îndreaptă către Racing Metro.

Echipa de rugby a Noii Zeelande și-a întrebat toți jucătorii cu privire la trupa lui Steve Hansen de la Cupa Mondială, pentru a le determina viitorul înainte de a se îndrepta spre Anglia pentru a-și păstra titlul.

Organizația a avut un succes mai devreme joi, cu centralul blockbusting Malakai Fekitoa care a semnat cu NZR și Otago Nighlanders până după turul British și Irish Lions al Noii Zeelande în 2017.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult