Scoția întâlnește Georgia în cadrul preliminariilor Campionatului European

scotia georgia fotbal

Scoția a început cu stângul preliminariile Campionatului European fiind înfrântă în primul meci din grupa D de Germania, cu 2-1. Meciul cu Georgia se dorește a fi o echilibrare a balanței, Scoția bazându-se pe o victorie în urma acestei dispute.

Pentru meciul cu Georgia, antrenorul echipei Scoției, Strachan, a decis să îi aducă în teren, în calitate de atacanți, pe Steven Naismith și Steven Fletcher, ultimul dintre ei reușind să înscrie două goluri pentru Suderland, în meciul ce a avut loc în ultimul weekend și care s-a finalizat cu 3-1 pentru echipa sa.

De asemenea, sunt șanse foarte mari ca Scott Brown, căpitanul echipei, care nu a jucat în meciul cu Germania, să se întoarcă pe teren, iar Steven Whittaker să fie înlocuit cu Andy Robertson, care va juca pe partea stângă. Se pare însă că, în urma primirii unui cartonaș roșu în timpul meciului cu Germania, Charlie Mulgrew va sta departe de teren pentru meciul cu Georgia.

Deși Georgia a înregistrat până acum numai rezultate negative și descurajatoare, antrenorul echipei, Temuri Ketsbaia, speră în revenirea echipei sale și victoria acesteia în meciul cu Scoția. Și Georgia, ca și Scoția, a fost înfrântă în urma primului meci jucat în preliminariile de anul acesta, împotriva echipei Irlandei, cu un scor de 1-2.

Casele de pariuri și-au manifestat deja părerea cu privire la acest meci, afișând următoarele cote sportive:

Scoția 1.70 X: 3.75 Georgia: 6.0

Trebuie menționat că cele două echipe s-au mai întâlnit pe teren de două ori până acum, tot cu ocazia calificărilor pentru Campionatul European, și fiecare dintre ele a reușit să marcheze o victorie în palmares. Scoția a învins cu 2-1, când meciul dintre cele două echipe a avut loc în Glasgow, în martie 2007, sub îndrumarea lui Alex McLeish, iar Georgia a învins cu 2-0 în retur. De asemenea, este interesant de notat că Georgia nu are randament atunci când joacă în deplasare, ultima victorie într-un meci oficial fiind obținută în anul 2006, în meciul cu Insulele Feroe.

Posibila componență a echipelor:

Scoția: Marshall, Hutton, R. Martin, Hanley, Robertson, Mulgrew, Morrison, Brown, Bannan, S Fletcher, Naismith

Georgia: Loria, Lobjanidze, S. Kverkvelia, A. Khubutia, Kvirkvelia, Kashia, Kankava, Daushvili, Ananidze, Okriashvili, Gelashvili

Lăsați un comentariu