Și Cupa Mondială 2014 revine…Germaniei sau Argentinei

E_PARIURI_DEUTSCHLAND_ARGENTINA

Campionatul Mondial din 2014 a ajuns în cel mai fierbinte moment al său: finala. Cele mai bune două echipe ale campionatului din acest an, Germania și Argentina, se vor întâlni duminică, 13 iulie pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro. Părerile sunt împărțite în ceea ce privește echipa favorită să câștige finala, însă Germania este cu un pas înaintea Argentinei, mai ales datorită victoriei răsunătoare în fața Braziliei, când brazilienii au primit 7 goluri în poarta lor, reușind să marcheze în schimb numai 1 gol în poarta nemților.

Nu este prima dată când Germania și Argentina se întâlnesc în cadrul unei finale a Campionatului Mondial, cele două echipe numărând în trecut două alte întâlniri de acest gen. Prima finală jucată de Germania și Argentina a avut loc în anul 1986, în cadrul Campionatului Mondial din Mexic, iar a doua finală a fost jucată în Italia, patru ani mai târziu. Dacă în Mexic, câștigătoarea Cupei Mondiale a fost Argentina, care i-a înfrânt pe germani cu 3-2, în Italia aceștia și-au luat revanșa învingând echipa argentiniană cu 1-0.

Pe data de 13 iulie a acestui an cele două echipe își vor disputa iarăși titlul de cea mai bună echipă de fotbal din lume. Pariurile sunt deja făcute, casele de pariuri sportive comunicând următoarele pronosticuri:

Germania: 2.30

X: 3.25

Argentina: 3.60

Echipa Argentinei se bazează pe talentatul Lionel Messi care a marcat 4 goluri până la acest moment, care va fi sprijinit în atac de Lavezzi și Higuain.

Pe teren nu va intra însă Shkodran Mustafi (Sampdoria) din cauza unei accidentări, și nici participarea lui Mats Hummels nu este foarte sigură ca urmare a accidentării sale la genunchi.

Germania este mândră a-l avea in echipă pe Miroslav Klose care, în urma meciului cu Brazilia, a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, având 16 goluri la activ.

Gheata de Aur este disputată de Muller și Messi, însă golgheterul Campionatului Mondial este James Rodriguez, care a reușit să înscrie 6 goluri.


Comentarii

 • Zoyi2014  
  July 13, 2014

  Bravo ambelor echipe! Adevărați fotbaliști care știu într-adevăr tainele fotbalului. Va fi o plăcere să urmăresc meciul. Voi ține cont de cotația de aici și voi paria și eu. Nu e nimic rău în a amesteca plăcerea cu afacerile. 🙂

 • DoctorDred88  
  July 13, 2014

  Eu sper ca Argentina să ia cupa acasă. Merită ca efortul lor să fie răsplătit și să sufle cupa Germaniei. Deși este o echipă bună, echipa Germaniei nu îmi transmite nimic. Pariez pe Argentina negreșit. Mulțumesc pentru predicții!

 • Whereismymoney001  
  July 13, 2014

  Pariez cu încredere pe echipa Germaniei. Au jucat admirabil până acum, fără scăpări și copilării. Deși casele de pariuri înclină balanța spre Argentina, instinctul meu și jocul Germaniei mă îndeamnă să pariez pe nemți.

 • MiserFix90  
  July 13, 2014

  Da, este adevărat argentienii s-au descurcat foarte bine și au ajuns din nou în finală. Însă, din punctul meu de vedere, Cupa Mondială din 2014 va ajunge în Germania. În ceea ce privește Gheata de Aur, favoritul meu este Muller. Chiar merită!

 • Smegu2013  
  July 13, 2014

  Germania e numărul 1. Chiar dacă unora nu le convine, Germania merită să câștige Cupa Mondială. Au jucat exemplar și, trebuie să recunoaștem, după ce au umilit Brazilia pe teren, au mai multă încredere în ei ca niciodată.

Lăsați un comentariu