Simona Halep află adversara din PRIMUL MECI AL ANULUI

simona halep tenis

Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep, va juca primul meci al anului 2015 în turneul de la Shenzhen din China, o competiție foarte prestigioasă care are premii totale în valoare de 500.000 dolari.

În turneul actual din China joacă și Petra Kvitova, campioana din 2014 de la Wimbledon. În primul meci din 2015, jucătoarea Simona Halep se va confrunta cu Annika Beck, tenismenă care provine din Germania. Sportiva, în vârstă de 20 de ani, a terminat anul 2014 pe locul 53 în clasamentul WTA și a mai jucat împotriva lui Halep de trei ori. Simona a câștigat de două ori împotriva nemțoaicei, însă în ultimul meci direct Beck a obținut o victorie.

La competiția de la Hertogenbosch, Simona intrase în meci după o accidentare și a preferat să nu riște să se accidenteze mai grav. Astfel, Simona Halep câștigase primul set, cu scorul 7-5, dar a abandonat în setul al doilea, la scorul 2-3, nemțoaica obținând o victorie.

În condițiile în care va câștiga împotriva lui Beck în turneul din China, Simona se va confrunta cu o adversară mult mai slabă în următoarea etapă din competiție. Aceasta ar fi învingătoarea dintre Anna Lena Friedsam (în vârstă de 20 de ani, pe locul 85 în clasamentul WTA, provine din Germania) și Natalia Vikhlyantseva (în vârstă de 17 ani, pe locul 588 în clasamentul WTA, provine din Rusia).

Câștigătoarea trofeului de la Shenzen va primi un premiu de 111.163 dolari americani și 280 puncte WTA. Finalista va obține 55.323 dolari și 180 puncte în ierarhia mondială a tenisului. Meciul Simonei va începe la ora 06:30 dimineața (ora României).

Simona Halep se află în acest moment pe locul 3 în WTA și este principala favorită a turneului de la Shenzen. Concurenta principală a acesteia este Petra Kvitova, campioana de la Wimbledon.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult