Simona Halep, Eliminată de Tendinită la Australian Open

Simona Halep, Eliminată de Tendinită la Australian Open

16 ianuarie (Xinhua) – Simona Halep va sta pe bară o vreme, după ce s-a confirmat că suferă de o tendinită la genunchiul stâng după o ieșire incredibilă din Australian Open, luni.

Ce spune Shelby Rogers

Americanca Shelby Rogers a fost agresivă în cele două seturi 6-3, 6-1, în doar 75 minute, în meciul de deschidere al rundei, crescându-și încrederea în sine după ce a văzut că se poate lupta cu cei mai buni.

“Într-un fel, sunt obișnuită cu asta, să joc cu favoritele și să fie destul de greu”, a adăugat ea, bucurându-se că poate juca la unul dintre cele mai mari turnee de tenis din lume, alături de mulțimi mari și împotriva a nume mari.

“Întotdeauna am iubit acea atmosferă. E un pic diferit să joci pe un teren atât de mare și apoi cu jucătoare atât de diferite, provenind de la peste tot. Cred că m-am maturizat un pic și m-am obișnuit cu asta.”

Ce spune Simona Halep

”Rogers a jucat excelent, a fost la un nivel foarte mare. Trebuie să recunosc, am avut ceva dureri la genunchi, iar în al doilea set mi-a fost extrem de greu să mă mișc, însă ea chiar a meritat să fie victorioasă. A lovit foarte puternic, a fost și agresivă. Nu am dorit nici măcar un moment să renunț la turneu, pentru că nu îmi stă în carcacter să fac asta, să nu încerc.

Am luat niște anti-inflamatoare chiar înaintea meciului și zilele trecute am încercat să și joc. A fost ușor la antrenamente, însă meciul a fost greu. Mă durea foarte tare, nu am putut să mă exprim cum trebuia pe teren. Durerile au fost extrem de mari”, a spus Halep după ce a fost eliminată la Australian Open.

Ea a mai completat cu faptul că nici nu se discută o interveție chirurgicală în acest moment, dar a spus că este nevoie de o pauză. ”Primele dureri le-am simțit la Singapore, anul trecut, iar în extrasezon nu prea am avut probleme.

La finalul primei confruntări de la Shenzhen am început să simt iar durerile. Acolo am simțit dureri în absolut fiecare zi. Pot să joc 40-50 minute fără să mă doară, dar apoi începe. Se pare că problema este la un tendon de la genunchiul stâng, însă nu se discută o intervenție chirurgicală. Chiar nu este foarte grav. Eu voi face un examen medical din nou și sper să am nevoie doar de odihnă. Sunt frustrată din cauza Australian Open, dar nu se poate schimba nimic acum. Vreau doar să fiu sănătoasă și apoi mă voi gândi mai mult la joc”, a spus ea.

Simona Halep a pierdut luni dimineață, cu scorul 6-3, 6-1, împotriva americancei Shelby Rogers, pe locul 57 în WTA, în primul tur de la Australian Open. După un meci ce a durat 75 minute, Halep a părăsit competiția după prima manșă, fiind la prima accidentare de genul acesta.

Începe cu Pariuri Sportive

La Sportive-Pariuri.com, scopul nostru este să te ajutăm să câștigi în fiecare zi. Ne dorim să obții mai mult, să țintești mai sus și să ai încredere că îți poți transforma pasiunea într-o mini-afacere profitabilă, una care îți aduce ceva bani în plus în fiecare lună. De aceea, îți punem la dispoziție o platformă ce îți arată cote de la multiple site-uri de pariuri sportive (pentru orice sport), pentru ca tu să poți alege mai ușor unde vrei să pariezi. În plus, te poți folosi de numeroasele bonusuri și promoții pentru a primi mai mult în contul tău de utilizator.

Începe acum.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult