Simona Halep – Priorități Noi în 2017

Simona Halep

Simona Halep, românca ce se află în top WTA, pe locul 4, și-a fixat ca obiectiv pentru 2017 câștigarea unui Grand Slam și a menționat că dorește să își încheie cariera cu actualul său antrenor, Darren Cahill.

”Scopul meu principal în 2017 este să câștig un Mare Șlem. Îmi doresc asta extrem, extrem de mult. Nu vreau să mă folosesc de cuvinte mari acum, dar îmi doresc enorm să îmi închei cariera cu Darren Cahill, dar și împreună cu echipa de care mă înconjor acum. Îmi place foarte mult, mă simt excelent cu ei și mă gândesc numai la acest lucru, să meargă perfect echipa în continuare, pentru mulți ani”, a spus Halep la TV Digi Sport.

Ce spune Simona Halep despre antrenorul ei

”L-am cunoscut acum doi ani pe Darren și am simțit de atunci că va fi excelent. Este o persoană foarte relaxat, nu pune presiune pe rezultate și ador lucrul acesta. Ador că se axează mult pe elementele de bază – cum că trebuie să învăț tenis, tehnic și tactic, și să fiu atentă la prezența mea pe teren în timpul meciurilor. Întotdeauna îmi spune, în absolut fiecare zi, că aici vrem să fim, pe teren, iar eu asta îmi doresc. Trăiesc să câștig un Grand Slam și nu mă voi da bătută.

Simona a lucrat cu 6 antrenori diferiți în ultimii 3 ani jumătate

Din 2013 și până acum, Simona a lucrat cu Andrei Mlendea, Firicel Tomai, Adrian Marcu, Victor Ioniță, belgianul Wim Fissette, dar și cu Thomas Hogstedt. Acest lucru nu i-a afectat deloc rezultatele, chiar dacă a avut momente în care s-a ridicat și momente în care a coborât – în ceea ce privește performanța ei. Se pare că drumul a fost pavat cu câștigare de experiență până la găsirea antrenorului care chiar îi surâde.

Obiective în 2017

Simona Halep a vorbit și despre planurile pentru 2017 într-o altă perspectivă. Auzim de la ea, astfel, cuvinte pe care nu le-a mai exprimat în fața camerei până acum: ”Nu există o presiune pe mine – pe ce poziție termin, dar este incredibil de frumos să știu că am încheiat în top 5 timp de 3 ani consecutiv. Nu pot spune că acest lucru nu contează.

Acest lucru contează enorm de mult pentru împlinirea mea sufletească, în special din punct de vedere al performanțelor. Merg foarte mine, sunt constantă, sunt deja 3 ani de când mă aflu acolo și acest lucru îmi oferă enorm de multă încredere în mine. Mecca mea este câștigarea unui Grand Slam”, a spus ea pentru TV Digi Sport. Halep va începe 2017 în forță. Va merge la Shenzen (China) pentru turneul care se va desfășura între 2 și 8 ianuarie.

Ce spune Victor Hănescu despre Halep

Tenismenul Victor Hănescu a vorbit despre Halep și șansele ei în 2017, spunând că el o vede capabilă să ajungă pe primul loc la nivel mondial, sau să câștige un Grand Slam. ”În opinia mea, Halep este o jucătoare care a acumulat o incredibilă experiență de-a lungul timpului, este de mulți ani pe primele poziții în WTA. Eu chiar cred că 2017 va fi un an foarte special pentru tenisul din România, pentru ea”, a spus Hănescu la TV Dolce Sport.

Pariază Acum

Ești gata să intri în lumea pariurilor sportive? Alege-ți acum sportul preferat, citește știri și analize și pariază cu ajutorul platformei noastre. De aici, ai acces la mai mulți agenți de pariuri online din România (validați și verificați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) și poți paria în siguranță chiar de acasă. Începe acum! Prinde cele mai bune ofer

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult