Simona Halep REVINE Mai Repede după Operație

Simona Halep REVINE Mai Repede după Operație

Simona Halep a dezvăluit duminică, pe 24 ianuarie, că are nevoie de o operație la nas și că va lipsi de pe terenul de tenis cel puțin până în martie, ratând Fed Cup din România de săptămâna viitoare.

Halep, care se află pe locul nr 2 mondial, a fost eliminată din Australian Open în prima rundă de săptămâna trecută și a dezvăluit că s-a chinuit foarte mult cu ”infecții la nas, stomac și ureche”.

”Ultimele șase săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, dat fiind faptul că m-am confruntat cu infecții la nas, stomac și ureche”, a spus jucătoarea pe pagina ei oficială de Facebook. ”Aceasta a fost una dintre perioadele mele cele mai frustrante, pentru că nu m-am putut antrena și nu am fost sănătoasă, chiar dacă am luat constant antibiotice pentru a ajuta la curățarea infecțiilor.

”Am dat tot ce am putut în Australia, dar, cu infecțiile încă acolo, totul a fost din ce în ce mai rău, într-un moment în care m-am chinuit să lupt în acel Mare Șlem.”

”Sub supravegherea medicului, voi fi operată pentru a rezolva problema cu nasul – și am fost sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune a mea către succes.”

Înfrângerea de pe Melbourne Park în fața chinezului Zhang Shuai a fost un mare pas înapoi pentru Halep, care a ajuns la cel mai înalt nivel în cariera sa după un incredibil 2015 în care a câștigat titluri la Shenzhen, Dubai și Indian Wells.

Halep a spus că și-ar fi dorit să se întoarcă la Indian Wells pentru a-și apăra titlul în martie, dar ar rata Fed Cup-ul din România împotriva Republicii Cehe.

”Anunț cu mare tristețe faptul că voi rata Fed Cup-ul de săptămâna viitoare, dat fiind faptul că voi trece printr-o operație săptămâna aceasta”, a spus jucătoarea româncă de tenis. ”Sunt încrezătoare că mă voi recupera în timp util și că voi avea o șansă de a-mi apăra titlul la Indian Wells.”

Halep a mai spus că s-a retras și de la turneul din Dubai de luna viitoare, dar și de la Qatar Open.

Anunțul medicului Simonei Halep, astăzi, 27 ianuarie

Simona Halep a primit astăzi o veste excelentă din partea unui medic, la doar o zi după ce jucătoarea anunțase că este nevoită să se opereze și acest lucru o va face să ia o pauză.

Fostul medic al echipei de Fed Cup a României, Sorin Popescu, a declarat aseară că Simona nu trebuie să absenteze o lună și jumătate, ci maximum două săptămâni. Simona ar putea reveni pe terenul de tenis chiar după meciurile de Fed Cup cu Cehia.

”Operația este categoric indicată în cazuri de genul. Însă dacă totul merge perfect din punct de vedere medical, în 10-14 zile Simona ar putea relua antrenamentele”, a declarat Sorin Popescu pentru ediția tipărită a Gazeta Sporturilor. Ulterior, medicul a explicat problemele prin care a trecut Halep în ultima perioadă.

”Deviația de sept este o problemă foarte comună, însă uneori apare sub o formă mai pronunțată. Principalul simptom este că limitează capacitatea respiratorie printr-o obstrucție mecanică. Astfel, la sportivi se diminuează capacitatea de efort. În plus, sunt favorizate infecțiile respiratorii superioare”, a spus Popescu.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult