Situația meciului de pe Volkswagen Arena: Wolfsburg vs Everton

everton wolfsburg

Liderii grupei H din Europa League se vor confrunta joi în meciul care se anunță a fi unul dintre cele mai frumoase din această rundă. Să vedem împreună care este situația celor două echipe și cine are cele mai mari șanse de câștig. Miza este una destul de mare, având în vedere că ambele echipe au rezultate foarte bune în această competiție și fiecare se luptă pentru prima poziție: fie să o câștige, fie să o mențină.

Wolfsburg

“Lupii” se află într-un moment clar de evoluție continuă, o formă fizică foarte bună. Ei vor să răzbune înfrângerea suferită în meciul din tur de pe Goodison Park (scor 4-1), mai ales că acum au un atu puternic: terenul propriu și suporterii în număr mare. Mai mult de atât, Wolfsburg a obținut victorii în 5 din cele mai recente 6 meciuri disputate în toate competițiile și se află în acest moment pe locul al 3-lea în Bundesliga.

Astfel, antrenorul Dieter Hecking e încrezător că poate lua locul oaspeților în clasamentul grupei, chiar și în condițiile în care are absențe notabile: Guilavogui, Rodriguez și Vieirinha.

Everton

La polul opus, Everton se află într-un șir de 6 meciuri excepționale. Echipa nu a pierdut încă în această competiție europeană. Singura problemă care poate pune probleme la alegerea echipei câștigătoare pentru cota de la pariuri o reprezintă faptul că în meciul de joi foarte mulți titulari sunt indisponibili.

Printre jucătorii lui Everton care nu vor fi prezenți în meciul cu Wolfsburg se numără Gareth Barry, Leighton Baines, Steven Naismith și Pienaar.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult