SKY BET continuă sponsorizările în English Football League

SKY BET continuă sponsorizările în English Football League

Operatorul online de pariuri, Sky Bet, a făcut o ofertă de a continua sponsorizarea ligii English Football League pentru încă două sezoane. Brandul Sky Bet a fost sponsoru al celor trei divizii ale Ligii – Championship, League 1 și League 2 – în sezonul 2013/2014. În orice caz, contractul va expira curând, la sfârșitul următorului sezon, motiv pentru care Sky Bet a făcut tot posibilul să extindă contractul.

Sky Bet a ajuns și la un acord care permite Football League să discute cu alte părți, dar nu alte companii de pariuri și jocuri.

English Football League și Sky Bet au convenit și asupra termenilor din contractul de 2 ani, pentru anii 2016/2017 și 2017/2018, conform căruia Sky Bet nu va mai continua ca și ”title sponsor” după sezonul următor, ci se va concentra în mare parte pe inventarul digital al Football League și pachetul de drepturi din Play-Off-uri.

Ce spun cei de la Sky Bet

”După un sezon 2014/2015 extraordinar, inclusiv 3 finale Play-Off în weekend, abia așteptăm să intrăm un al treilea an ca ”title sponsor”, continând parteneriatul cu Football League pentru următoarele 3 sezoane”, a spus directorul de marketing al Sky Bet, Rob Painter. Știrile contractului vin după ce compania de carduri de credit, Capital One, a decis să nu mai reînnoiască sponsorizarea după sezonul 2015/2016, alegând să se concentreze pe reclamele TV.

”A fost un privilegiu și o plăcere să fim sponsorul League Cup. Această relație specială a jucat un rol semnificativ în comunicarea noastră cu brandurile din UK pe parcursul ultimilor 3 ani, și va continua să ne ajute și în sezonul următor. Ne-am bucurat de o relație pozitivă cu The Football League, echipele implicate în competiție și milioane de fani dedicați”, a spus Chris Newkirk, CEO la Capital One UK. ”Pe măsură ce continuăm spre ultimul nostru sezon, rămânem dedicați The Football League și Capital One Cup din sezonul următor, fiind extrem de mândri că am sponsorizat această competiție incredibilă.” Directorul executiv al Football League, Shaun Harvey, a spus că liga începe acum discuțiile cu potențialii noi parteneri.

Știrea de astăzi este una extrem de interesantă, pe fondul faptului că acum 2 săptămâni, operatorul online de pariuri și jocuri, Dafabet, a devenit sponsorul oficial din fotbalul scoțian.

În final

Faptul că Sky Bet va continua sponsorizările în English Football League nu arată decât unitate și faptul că relația dintre cele două entități a evoluat bine. Întotdeauna apar surprize în relațiile publice, dar credem că operatorul online de pariuri și Football League vor avea beneficii de ambele părți, ca rezultat al acestui acord reînnoit.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult