Sportingbet bonus

Sportingbet_180х140

Agentia de pariuri este una veche pe piata romaneasca de pariuri dar cu oferte cat mai atragatoare pentru clientii ei. O oferta despre care putem vorbi este Freebet cu valoare de 400ron. Aceasta oferta nu poate trece neobservata de jucatorii seriosi beneficiind de cote bune la fotbal, pariuri live si oferta vip. Freebetul nu trebuie confundat cu Sportingbet bonus, adica este o promotie care dupa ce s-a plasat pariul se inapoiaza miza pariata.

Sportingbet bonus

Acest freebet se obtine foarte simplu: printr-un cont apoi se face un depozit, se plaseaza trei pariuri multiple si am obtinut freebetul de 400 ron. Dupa ce s-a obtinut freebetul se ruleaza de cinci ori pe cote minime si apoi se pot retrage banii.

Pentru fiecare client nou agentia ofera un bonus de 100% din valoarea depozitului pana la 150 ron. Dar nu numai clientii noi sunt recompensati ci si cei vechi prin email la modificarea site-ului. Un alt Sportingbet bonus oferit este special pentru jucatorii romani si acesta este in valoare de 100ron. Agentia de pariuri se pare ca si-a indreptat atentia catre jucatorii romani care si ei la randul lor sunt din ce in ce mai interesati de promotiile si ofertele agentiei. Pe langa bonusuri romanilor le este captata atentia si de sporturile variate.

Vizitați site-ul

Lăsați un comentariu