Steaua caută să prelungească contractele a cinci jucători din echipă

valeriu argaseala

Un număr de cinci jucători ai Stelei urmează să intre în ultimele șase luni de contract în luna decembrie, motiv pentru care oficialii echipei au început să grăbească negocierile pentru prelungirea contractelor. Mișcarea este una normală, având în vedere ca este vorba de fotbaliști cu experiență, care aduc valoare mare echipei.

Fotbaliștii cărora le va expira contractul în decembrie sunt Lukasz Szukala, Iasmin Latovlevici, Giedrius Arlauskis, Lucian Sînmărtean și Andrei Prepeliță. Din acest motiv, președintele Valeriu Argăseală a demarat deja primele discuții și negocieri, primind semnale pozitive. Aparent, majoritatea celor vizați vor să rămână în perioada următoare la echipa bucureșteană.

Ce spune Latovlevici

“Lato ne-a precizat că și-ar dori să continue la Steaua, dar că urmărește să avem o discuție mai amplă asupra perioadei. Vom vedea și în cazui lui cum vor decurge lucrurile”, a declarat președintele echipei Steaua București pentru DigiSport.

De precizat că Latovlevici a fost foarte aproape de a fi transferat la St. Etienne acum aproape 3 ani, dar steliștii au refuzat oferta de 700.000 euro. În vară, cei de la Dinamo Zagreb s-au dovedit foarte interesați de fundașul stânga al Stelei.

Decizie

Având în vedere pericolul de a rămâne fără 5 jucători importanți, campioana României a pregătit propuneri noi pentru fiecare fotbalist în parte, conform președintelui echipei. Din câte se pare, dacă jucătorii nu vor dori să semneze, statului lor în echipă nu va fi afectat. Nu s-a stabilit deocamdată un terment strict în care Steaua trebuie să primească răspunsurile, președintele adăugând că nu se face așa, dar consideră că lucrurile vor veni de la sine. Astfel, a rămas că jucătorii se vor gândi la oferte și vor da răspunsurile atunci când se vor simți pregătiți.

Valeriu Argăseală a mai precizat și faptul că echipa are o comunicare deschisă, legătura dintre oficiali și fotbaliști fiind strânsă, insistând asupra faptului că nu vor exista probleme cu cei care decid să nu rămână la Steaua. Finalul anului va prinde Steaua, cel mai probabil, cu decizii concrete luate în privința fiecărui jucător căruia îi va expira contractul la jumătatea lui 2015.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult