Steaua favorită în cadrul meciului Steaua – Ceahlăul

8555

Competiția Ligii 1 merge înainte, următorul meci fiind disputat de Steaua București și Ceahlăul Piatra Neamț. Deși nu sunt prea multe dubii cu privire la echipa ce va ieși victorioasă în urma acestei întâlniri, majoritatea pariurilor indicând echipa Stelei ca fiind victorioasă, meciul se anunță a fi interesant.

Încă de la bun început, trebuie să recunoaștem că noi mizăm pe o victorie a Stelei la o diferență de cel puțin două goluri, predicția noastră având ca fundal jocurile foarte bune ale roș-albaștrilor de până acum, jocuri ce s-au materializat în victorii consecutive.

Astfel, în cadrul Ligii 1, Steaua a jucat patru meciuri, obținând tot atâtea victorii și a reușit să devenă lider incontestabil în campionatul intern. Cu 12 puncte și un golaveraj de 13-2, Steaua pare imbatabilă în cadrul acestui campionat și nu putem decât să ne așteptăm la surprize foarte plăcute atât pe plan intern, cât și internațional.

Aruncând o privire și în cadrul Champions League, descoperim o echipa Steaua la fel de puternică ca și pe plan intern, cu cinci meciuri oficiale jucate pe teren propriu în noua stagiune, și cinci meciuri câștigate. Dacă Steaua continuă în acest fel, șansele ca roș-albaștrii să ajungă în grupele competiției sunt destul de mari.

Cea mai recentă victorie a Stelei în cadrul Champions League a fost de 1-0, în urma meciului jucat acasă cu Ludogorets.

Ceahlăul Piatra Neamț, pe de altă parte, nu stă atât de bine nici la capitolul puncte, nici la capitolul victorii. Adunând până acum doar 4 puncte și clasându-se pe locul 11 în Liga 1, moldovenii de la Ceahlăul vor trebui să se mobilizeze puternic și să aibă un pic de noroc pentru a înfrânge Steaua. Aceștia au pierdut primele două meciuri ale campionatului, redresându-se ulterior cu o victorie, în fața Pandurilor, cu 1-0, și un egal.

Aceste reușite ale Ceahlăului nu sunt însă nici pe departe suficiente să ne convingă pe noi sau casele de pariuri că echipa merită încrederea și banii pariorilor. La acest moment, Steaua este pe departe favorita celor care își plasează pariurile, cota celor de la bet365 fiind foarte atrăgătoare pentru mulți. Deși cei de la Ceahlăul probabil vor fi mai motivați ca niciodată să câștige acest meci și vor miza și pe faptul că roș-albaștrii vor avea un meci greu săptămâna viitoare în play-off-ul Champions League, cel mai probabil jucătorii lui Gâlcă nu se vor împiedica de această echipă în ascensiunea lor și vor ieși învingători în urma acestui meci.

Predictia noastra: Steaua -1.5 HA

Lăsați un comentariu