Știri din Sport: Parteneriate noi pentru Unibet, Kirolbet și Vivelasuerte

Kirolbet și Athletic Bilbabo semnează un contract de sponsorizare

Știri din Sport: Parteneriate noi pentru Unibet, Kirolbet și Vivelasuerte

Casa de pariuri spaniolă, Kirolbet, a semnat un contract de sponsorizare cu echipa spaniolă de fotbal Athletic Club Bilbao. Luni, echipa din La Liga a anunțat oficial semnarea unui parteneriat oficial de pariuri cu Kirolbet, prin care casa de pariuri se va bucura de o mulțime de oportunități de branding pe stadionul San Mames, precum și în întreaga mass-media din spatele clubului. Termenii acordului de trei ani nu au fost dezvăluiți.

Clubul din Primera Division mai are contracte de sponsorizare similare cu brandul de bere San Miguel, Nike, IMQ, EuskaTel și Kutxabank, dar directorul comercial al Athletic Bilbao, John Garates, a ținut să menționeze că Kirolbet este unul dintre “sponsorii cei mai importanți” ai echipei și a declarat că echipa de management așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu casa de pariuri pe o serie de “inițiative de marketing și sociale”.

Athletic Bilbao joacă în prima ligă din Spania și acesta este primul contract de sponsorizare cu o casă de pariuri.

Contractul semnat de basci întărește decizia lor frecventă de a fi loiali regiunii. Încă de când a fost format clubul, Bilbao a jucat doar cu fotbaliști care sunt din Țara Bascilor din nordul Spaniei. În ciuda acestor decizii pe termen lung, directorul comercial al clubului, Jokin Garatea, a declarat că mai multi operatori au fost considerați pentru acest contract.

Garatea a adăugat faptul că Kirolbet, care operează în regiunea Bască, Catalunia, Navarra, Galicia, La Rioja și Castile y Leon, a fost selectată din cauza dedicației de a dezvolta fotbalul în ceastă regiune. Parteneriatul va dura 3 ani, din sezonul 2015-2016 până în sezonul 2017-2018.

Real Murcia și VivelaSuerte – Prelungesc contractul de sponsorizare

În a doua divizia din Spania, Real Murcia Club de Fútbol a extins contractul de sponsorizare cu VivelaSuerte, o divizie a firmei de pariuri sportive spaniole Grupo Orenes. Partenerii au semnat primul acord în 2013, iar acesta a mers destul de bine, dat fiind faptul că Murcia a considerat că logo-ul VivelaSuerte.es merită să fie pe tricouri sale pentru un al treilea an consecutiv. Murcia se vor bucura, de asemenea, o mulțime de promovare în 160 de magazine de pariuri de vânzare cu amănuntul ale VivelaSuerte din Spania, precum și prin intermediul portalului regional murcia.vivelasuerte.es.

Unibet Danemarca îl sponsorizează pe Rudy Markussen

Ieșind de pe terenul de fotbal și intrând în ”cercul pătrat”, operatorul de pariuri online nordic Unibet a anunțat că a devenit sponsorul principal al super-boxerului de categorie mijlocie Rudy “Hard Hitter” Markussen pentru întoarcerea sa în ring sâmbătă (12 septembrie) împotriva Ramazi Gogichashvili în Frederikshavn, Danemarca.

Markussen a părăsit lumea boxului în 2006 în urma unui accident de mașină. El a revenit în ring în 2010, reușind un record 5-1 în următorii doi ani, dar el nu a mai luptat din 2012, după ce a suferit o hernie de disc la nivelul gâtului. Presupunând că va trece de Gogichashvili, Markussen urmează să se întâlnească cu boxerul danez Patrick Nielsen, actualul campion WBA International, care va lupta, de asemenea, sâmbătă. Unibet s-a angajat deja să îl sponsorizeze pe Markussen în foarte anticipatul meci cu Nielsen.

Declarația celor de la Unibet Danemarca este următoarea: ”Într-o lume a sportului, dezvăluim povești uimitoare, iar acum suntem extrem de încântați săfacem parte din această poveste. Confruntarea lui Rudy cu Patrick Nielsen va fi cel mai bun meci de box din Danemarca din ultimii ani, iar noi căutăm să aducem fanii cât mai aproape de acțiune”, a declarat Stefan Pflug brand, manager la Unibet.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult