Strategia lui Conor McGregor: ”Folosește tehnici de dans și yoga la antrenamente”

Strategia lui Conor McGregor: ”Folosește tehnici de dans și yoga la antrenamente”

În spatele fiecărui atlet de succes există o rețea de sprijin, oameni care îl ajută să rămână concentrat și pe drumul cel bun. Dacă ai fost inspirat de realizările și încrederea starului MMA al Irlandei, Conor McGregor, vezi ce are de spus antrenorul principal al acestuia, John Kavanagh, despre cum se păstrează un profesionist în partea de sus a jocului. Cum devine un star și cum rămâne cel mai bun.

Programul de exerciții fizice: Pentru acest campion UFC, antrenamentul de trei ori pe săptămână, cu zile de odihnă între ele, este un lux pe care nu și-l poate permite. “Mă antrenez de două ori pe zi, în fiecare zi. O dată la prânz și o dată seara, și asta nu include săptămânile dinainte de o luptă, pentru că atunci vom intra în “modul caveman”. Sesiunile de formare sunt bazate în mod tipic pe perfecționarea competențelor sale în arte marțiale mixte, inclusiv pad-ului, loviri, jiu-jitsu, si multe altele.”

Ceea ar putea veni ca o surpriză pentru cei care îl urmăresc pe McGregor în mass-media este că abordarea lui Kavanagh a fost întotdeauna una mai moale. “Antrenamentul pe care îl facem este ușor spre mediu, dar adesea foarte mult. Nu am avut niciodată abordarea unui antrenament greu. Pur și simplu te obosește prea mult. Noi preferăm un antrenament inteligent, ușor, unde creierul tău este întotdeauna pornit, în ciuda unui antrenament greu unde nu îți utilizezi creierul. Altfel, e prea greu să rămâi concentrat.”

Strategie pe termen lung

Cu toate acestea, este greu pentru cei pe care Kavanagh îi descrie ca oamenii “Rezoluției de Anul Nou” (care încep ceva în ianuarie, fac lucruri extrem de grele și renunță înainte de sfârșitul săptămânii? Da, nici noi). El crede că lent și constant câștigă întotdeauna cursa (sau lupta). “Este o abordare de tip ”stil de viață”, mai degrabă decât un plan pe termen scurt”, explică el, adăugând că o soluție rapidă nu va aduce beneficii pe termen lung.

“Tipurile de formare utilizate in MMA sunt toate despre tehnicitate și funcționalitate, există foarte mult despre ceea ce eu numesc abilități brute de mișcare, cu deadlifting, alergatul cu o sanie (în mod normal, activitatea câinilor husky în Alaska, dar aici o parte din rutina lui Conor) genoflexiuni și mai multe. Gândiți-vă la exerciții mari, care implică întregul corp. Noi ne antrenăm pentru concursuri, nu doar să aratăm bine pe plajă.”

Nu este întotdeauna la fel de serios cum pare, spune Kavanagh. “Sunt momente când vom amesteca lucrurile, sesiunile vor arăta, uneori, ca o clasă de dans sau clasă de yoga, care dau băieților o pauză mentală de la repetarea aceleași tehnici și aduc o abordare mai ludică. Uneori, noi facem tot felul de lucruri nebune.”, spune el razand.

Programul alimentar: “Pentru ca Conor să fie la nivel la care este, este 50% despre capacitatea lui de MMA în sala de gimnastică și 50% despre dieta lui în bucătărie înainte de concurs, iar asta doar de trei ori pe an, caloriile se reduc semnificativ și trebuie să fim super stricți, dar asta e doar pentru 6-8 săptămâni, din 52, eu sunt mult mai preocupat de celelalte 46.

“Iată cel mai simplu mod de a mânca bine: Dacă a avut o față sau a crescut în pământ, se poate mânca. Spre exemplu, broccoli nu vine cu o etichetă, este doar broccoli. Pentru cea mai mare parte a dietei, vom evita orice cu o etichetă.”

Dar asta nu înseamnă că nu îi va permite lui Conor să se complacă cu ceva dulce din când în când. “Îi plac foarte mult dulciurile, dar se întâmplă destul de rar să mănânce, iar ego-ul său imens nu i-ar permite să-și distrugă six-pack-ul.”

Top 3 sfaturi ale lui John

 • . Găsește o activitate fizică ce îți place, deoarece vei face acest lucru în fiecare zi pentru distracție, și vei fi în formă mereu
 • . Cu mâncare, dacă dorești cu adevărat un ”cheat day”, atunci ia-l. Mânca bine în cea mai mare parte a timpului, dar nu fi atât de dur cu tine
 • . Uită-te la dimensiunea porției, fii inteligent, mișcă-ți fundul în bucătărie și învață să gătești. Există o concepție gresită că mâncarea sănătoasa nu este gustoasă; acest lucru pur și simplu nu este adevărat.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult