Șumudică părăsește Astra

Șumudică părăsește Astra

Qatar ar putea fi o destinație foarte probabilă pentru cariera de antrenor a lui Marius Șumudică. Antrenorul care a condus Astra spre titlu în 2016 este foarte dorit de Al Ahli Doha, o echipă care a finalizat campionatul pe locul 10 în ultima ediție.

Unde poate pleca Șumudică

Conform alkass.net, românul este favorit să preia frâiele echipei Al Ahli, pe listă aflându-se încă un spaniol și un croat. Unul dintre cei trei va fi următorul tehnician al formației din Doha, dar se pare că sunt 90% șanse ca românul Șumudică să fie cel care va semna, conform spuselor sale. El a mai avut oferte din Europa, echipe care nu sunt extrem de puternice și pe care le-a refuzat. Turcia și alte țări arabe i-au prezentat, de asemenea, oferte.

Mai mult, antrenorul de 46 ani nu a exclus să plece în Qatar cu câțiva jucători alături de care a colaborat la Astra. Dacă oferta va fi concretizată, aceasta ar fi a doua experiență a lui Șumudică în lumea arabă, după Al-Shaab, în UAE, unde a antrenat în sezonul 2012/2013.

Șumudică a discutat despre despărțirea lui de echipa de la Giurgiu. Antrenorul în vârstă de 46 ani spune că vrea să plece în străinătate. El a insistat pe faptul că, având în vedere că acel contract dintre el și Astra expiră în vara aceasta, va alege Zona Golfului sau Turcia și că nu va pleca cu mâna goală de la Astra.

Șumudică a menționat că nu poate oferi nume, dar sigur va lua jucători. El și-a început cariera de tehnician la secund la echipa lui de suflet, anume Rapid, acolo unde a fost și principal. A urmat apoi Rocar București, Farul, AO Kavala, Progresul, Inter Gaz, Vaslui, Brașov, Astra, U Cluj, Al Shaab, și Chiajna.

Ce jucători au șanse de a pleca de la Astra

Încă un titular are șanse foarte mari să plece de la Astra, odată cu decizia lui Șumudică. El a spus că goalkeeper-ul echipei pe care o antrenează, Silviu Lung jr, este foarte aproape de plecare. Chiar dacă mai are un an de contract cu Astra, portarul de 27 ani a primit multiple oferte din străinătate. Șumudică a spus că nu are legături cu transferul lui Silviu Lung jr. și consideră că el a făcut tot ce trebuia pentru Astra. „Silviu are șanse imense de a pleca, iar eu nu l-am influențat deloc. Chiar și Budescu a primit multiple oferte, în principal din lumea arabă”, a mai spus Șumudică.

Portarul a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în sezonul care tocmai s-a încheiat, el trecând printr-o accidentare relativ gravă, care l-a ținut departe de terenul de joc timp de circa o lună. Acum, el va trebui să poarte o cască de protecție. Lung jr. a crescut la FC Universitatea Craiova și a venit la Astra în 2011, când era liber de contract.

Pariază Online cu Sportive-Pariuri.com

Echipa noastră, de la Sportive-Pariuri.com, vă aduce știri sportive în fiecare săptămână. Platforma noastră îți permite să pariezi online la case pariuri online legale în România, iar tu poți alege din multiple sporturi, precum curse de cai, fotbal, baschet, tenis, volei, golf.

Începe aventura acum și beneficiază de promoțiile oferite de marile case de pariuri din România special pentru Sportive-Pariuri.com!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult