Superbet alege SafeCharge ca operator de plăți

Superbet alege SafeCharge ca operator de plăți

Furnizorul de soluții de plată online SafeCharge a anunțat ieri ca a fost selectat de către operatorul de jocuri de noroc român SuperBet ca partener pentru furnizarea de opțiuni de depunere și retragere bani online.

Mai precis, compania de jocuri de noroc cu sediul în România, cunoscută ca fiind una dintre cele mai mari prezente pe piața respectivă, a optat pentru soluția Personalised Cashier a celor de la SafeCharge. Printre altele, opțiunile personalizate de depozit și de retragere suportă diverse metode alternative de plată, servicii de prevenire a fraudelor și suportă o serie de valute și limbi.

În esență, Personalised Cashier va oferi clienților SuperBet din secțiunea de jocuri de noroc posibilitatea de a iniția depuneri, retrageri la cerere, precum și de a opta pentru o metodă de plată la alegerea lor pentru fiecare tranzacție pe care o fac. SafeCharge a subliniat întotdeauna faptul că procesul de aprobare pentru retragere este absolut transparent, oferind jucătorilor șansa de a urmări retragerile și companiile de jocuri de noroc pentru a stabili operațiuni simple.

Referindu-se la acordul de parteneriat recent, CEO-ul SafeCharge, David Avgi, a spus că pe măsură ce compania sa introduce soluțiile de plată bazate pe această tehnologie către mai mulți operatori de jocuri de noroc, se implementează propria viziune pentru a îmbunătăți fiecare aspect cunoscut în ceea ce privește plățile și retragerie pentru a face procesul mult mai ușor pentru jucători.

Dl. Avgi remarcat faptul că prin alegerea SafeCharge și soluția Personalised Cashier, SuperBet pune își încrederea în companie să preia operațiunile de pe teren deja existente în lumea jocurilor de noroc online.

Sacha Dragic, CEO al SuperBet, a declarat că au decis să lucreze cu SafeCharge datorită reputației solide a companiei pe piața jocurilor de noroc online și în special cea de pariuri sportive. Dragic, de asemenea, a subliniat faptul că ei sunt convinși că parteneriatul lor cu SafeCharge va face posibilă oferirea către clienți a unor servicii online”rapide și sigure” de plată și retragere, ca furnizor de plată acceptă plăți pentru piețele-țintă SuperBet. Executivul a apreciat, de asemenea, de personalizare unic Personalizată Casier precum și serviciile de prevenire a fraudelor.

Executivul a apreciat, de asemenea, customizarea unică a Personalised Cashier precum și serviciile de prevenire a fraudelor.

Săptămâna trecută, SafeCharge a anunțat că Paddy Power Betfair a selectat compania ca partener pentru tehnologia de plată. Operatorul de jocuri de noroc cu sediul central în Dublin a optat, de asemenea, pentru serviciul Personalised Cashier, astfel încât să ofere clienților posibilitatea de a finaliza tranzacțiile rapid și în condiții de siguranță, indiferent dacă aceștia sunt acasă sau pe mobil.

Despre SafeCharge

SafeCharge International Group Limited este un furnizor global de servicii de plăți, tehnologii și soluții de management al riscului pentru afacerile online și mobile. Grupul SafeCharge are o bază de clienți diversificată și este un partener de încredere pentru plăți pentru clienții din diverse afaceri e-commerce. SafeCharge a primit Nivelul 1 pentru standardul de plăți prin card (“PCI-DSS”) certificat încă din 2007 și este listată pe bursa din Londra AIM (LSE: SCH). Filiala deținută integral de companie, SafeCharge Limited, este o instituție autorizată de monedă electronică reglementată de Banca Centrală a Ciprului și a unui membru principal al MasterCard Europe și Visa Europe. Grupul SafeCharge are operațiuni în Marea Britanie, Cipru, Bulgaria, Israel, Germania, Austria și Irlanda.

http://www.safecharge.com

Despre SuperBet

SuperBet este o companie condusă de către o echipă executivă, cu o vastă experiență în domeniul jocurilor de noroc din Europa de Sud-Est. Bazat pe viziunea experienței conducerii superioare de la alte afaceri de succes, performanța SuperBet a beneficiat și este în prezent recunoscută ca fiind una dintre cele mai competitive companii din domeniul pariurilor sportive. SuperBet a dezvoltat o rețea de peste 500 de agenții în domenii-cheie. Varietatea de produse pe care SuperBet le oferă a dus la o popularitate bine-meritată printre jucători, inclusiv în România. SuperBet are cea mai largă ofertă de pe piață pentru pariuri sportive, cu bonusuri ce ajung până la 55% în valoare. Calitatea și diversitatea serviciilor pe care SuperBet le oferă includ: investiții majore în infrastructură, logistică, IT, resurse umane și programe de marketing. În plus, profesionalismul și implicarea totală a angajaților SuperBet au avut un rol esențial în asigurarea succesului companiei.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult