Supercupa Germaniei – miza jocului dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund

8540

Supercupa Germaniei aduce în teren echipele Borussia Dortmund și Bayern Munchen pentru un meci ce se anunță a fi cel puțin interesant. Ambele echipe se confruntă cu schimbări în componența echipei și toți suntem curioși să vedem dacă acestea se vor materializa în reușite.

Echipa Borussia Dortmund l-a pierdut pe Lewandoski, care a ales să joace pentru Bayern Munchen, însă nu a pierdut timpul și a reușit să aducă 3 jucători noi în teren, fiecare dintre ei bucurându-se de talent și experiență pe terenul de fotbal. Cirro Immobile îl va înlocui pe Lewandoski, acesta bucurându-se de reputația de a fi golgheter al seriei A, Adrian Ramos, care este unul dintre cei mai buni atacanți din sezonul trecut al Bundesliga și mândrește cu 16 goluri înscrise, și Mathis Ginter, care sosește de la Freiburg și va juca în apărare, acesta jucând de asemenea pentru Germania și în timpul Campionatului Mondial din anul acesta.

În această partidă nu va putea juca mijlocașul Marco Reus, care încă nu este refăcut complet după accidentare, însă își vor face prezența pe teren Neven Subotic și Jakub Kuba, care revin pe teren după o perioadă lungă de timp din cauza unor accidentări suferite.

După ce anul trecut cei de la Bayern Munchen au câștigat titlul la o diferență foarte mare de puncte, anul acesta continuă să fie favoriți. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont că echipa a avut 14 jucători care au participat la Campionatul Mondial. O parte dintre aceștia încă își revin după accidentări, iar o parte vor fi cel mai probabil menajați de Pep Guardiola, care va aduce în teren, pentru această partidă, jucători noi.

Mai mult decât atât, Bayen Munchen a pierdut în această vară doi jucători. Toni Kroos a ales să joace pentru Real Madrid, iar Mario Mandzukic joacă acum pentru echipa Atletico Madrid. Mai mult decât atât, partida cu Borussia Dortmund se pare că va fi jucată fără Ribery. Vestea bună este însă că fundașul Holger Badstuber, absent pe durata întregului sezon, va reveni pentru a-i întâlni pe cei de la Borussia Dortmund. Cum, de obicei, partidele din Supercupa Germaniei țin cu sufletul la gură mulți suporteri și aduc pe tabela de marcaj mai mult de două goluri, și această partidă se anunță a fi foarte interesantă. Bayern Munchen sunt favoriții jocului, însă Borussia Dortmund joacă acasă și se vor bucura de susținerea suporterilor, așa că șansele sunt aproximativ egale.

Predictia noastra: 1X

Lăsați un comentariu