Un antrenor nou pentru naționala Ungariei

pinter attila noutati

Mai este doar o lună până la meciul mult așteptat dintre România și Ungaria, însă se pare că naționala adversarilor noștri se confruntă cu o schimbare majoră la care va trebui să se adapteze foarte rapid.

Antrenorul echipei Ungariei, Atilla Pinter, a fost demis, în locul acesteia fiind numit Pal Dardai. Această decizie a fost luată ca urmare a înfrângerii suferite de Ungaria în fața Irlandei de Nord, în urma primului meci jucat pentru calificarea la Euro 2016. După cum se vede scorul de 1-2 nu i-a mulțumit deloc pe cei ce se bucură de putere de decizie în cadrul naționalei Ungariei și, în urma înfrângerii, aceștia nu au stat deloc pe gânduri și au decis că Atilla Pinter trebuie să plece.

Președintele Federației, Sandor Csany, a recunoscut valoarea lui Pinter pentru fotbalul din Ungaria, însă se pare că dedicația acestuia nu a fost de ajuns pentru a i se mai oferi o altă șansă: „Nu punem la îndoială profesionalismul lui Pinter. Îi mulţumim pentru dăruirea şi efortul depuse în dezvoltarea fotbalului din Ungaria”. Pinter a fost ales selecționer anul trecut și a coordonat echipa Ungaria cinci meciuri.

Însă nu numai lipsa performanței în jocul cu Irlanda de Nord a dus la schimbarea lui Pinter. Se pare că Adam Szalai, vedeta echipei Ungariei, refuză să mai joace pentru echipa națională dacă Pinter nu este înlocuit. Ținând cont de presiune și de importanța lui Szalai pentru reușita echipei Ungariei, cărțile au fost făcute conform cererii, iar acum echipa se află pe mâinile lui Pal Dardai.

Pal Dardai va fi antrenor al naționalei Ungariei până la finalul anului, acest lucru însemnând că echipa României va juca împotriva unei formații coordonate de el. Acesta are un palmares bogat, jucând nu mai puțin de 61 de meciuri pentru Ungaria, în timpul cărora a înscris 5 goluri. Ultimul club la care a jucat, înainte să se retragă în anul 2011, a fost Hertha Berlin.

Rămâne de văzut cât de talentat este Pal Dardai în a coordona echipa Ungariei și dacă naționala României va întâmpina dificultăți în a trece peste acest obstacol și a înainta în calificările Euro 2016.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult