VfB Stuttgart – Hertha Berlin PONT / Bundesliga, 06.03.2015

hertha stuttgart

Meciul dintre VfB Stuttgart – Hertha Berlin din Bundesliga (Liga 1 a Germaniei) se desfășoară astăzi, 6 martie 2015, începând cu ora 20:30, pe stadionul echipei din Stuttgart. Câștiguri masive la pariuri sunt doar aici, cu articole pont și analize de la Sportive-Pariuri.com. În fiecare zi avem noi meciuri și analize inteligente! Să vedem pe cine pariem astăzi.

Patru victorii de fiecare și o remiză – în ultimele 9 meciuri dintre Stuttgart și Hertha Berlin, cu vizitatorii care au câștigat ultimele 2 meciuri: scor 1-2, în urmă cu un an, pe același teren, și în octombrie 2014 (scor 3-2), tot în Bundesliga.

Ce trebuie să știm despre echipe înainte de a paria

VfB Stuttgart

Este foarte multă plictiseală în meciurile de Bundesliga de vinerea aceasta. Stuttgart continuă să amâne victoria, dar cel puțin a oprit seria de 3 înfrângeri consecutive, cu o remiză la Hanover. Echipa a jucat foarte bine în a doua jumătate, dar tot s-a chinuit cu Saxons. Stuttgart a obținut avantaj prin Gentner, dar 20 de minute mai târziu a venit egalarea din partea adversarilor, prin Stindl. Harnik a fost trimis pe bancă: el este întotdeauna marcatorul de top al Swabians (5), dar pentru următoarele 2 săptămâni el doar va aplauda.

VfB Stuttgart – Hertha Berlin PONT

Stuttgart este ultima în clasament (7-4-12, cu un golaveraj 24-41), fiind relativ fresh după o remiză obținută în deplasare cu Hanover (scor 1-1). Victoria a lipsit din decembrie 2014, iar în 2015 Stuttgart a câștigat doar 2 din 18 puncte disponibile, marcând doar 4 goluri, și asta în ultimele 3 zile. Pe terenul propriu, Stuttgart stă cel mai prost în toată Bundesliga (1-2-8, golaveraj 6-22).

Stuttgart a marcat primul gol din 2015 în ultimele 3 meciuri, și nu a mai câștigat pe teren propriu de pe 27 septembrie. Hertha poate respira măcar puțin, după ce a câștigat cu Augsburg, în timp ce Stevens trebuie să câștige acasă, altfel retrogradare se apropie și mai mult.

Echipa probabilă

VfB Stuttgart: 1 Sven Ulreich, 16 Florian Klein, 3 Daniel Schwaab, 6 Georg Niedermeier, 2 Gotoku Sakai, 20 Christian Gentner, 26 Serey Die, 7 Martin Harnik, 44 Alexandru Maxim, 19 Timo Werner, 33 Daniel Ginczek

Hertha Berlin

Hertha a înfrânt pe Augsburg în urmă cu o săptămână: un meci destul de slab și lipsit de efect, decis la 2 minute de finalul partidei de către Kalou, care a fost cel mai rapid la o minge liberă, după o aruncare de pe margine. Antrenorul Dardai, care ocupă o funcție importantă și la Interim Hungary (c.t.), a câștigat 6 din 12 puncte: nu este deloc rău, în mod sigur mult mai bine ca data trecută, iar toate acestea ar fi o hartă care ar permite o salvare relativ liniștită.

VfB Stuttgart – Hertha Berlin PONT

Hertha Berlin este pe poziția a 14 în clasamentul campionatului german (7-3-13, golaveraj 28-42), după ce a urcat 3 locuri sâmbăta trecută, cu o victorie acasă împotriva Augsburg (scor 1-0). În ceea ce privește meciurile din deplasare, Hertha Berlin stă cel mai prost în Bundeslinga (2-2-7, golaveraj 16-24).

Înainte de meciul de sâmbătă, Schieber era accidentat, iar pentru el sezonul este gata, dar este de notat faptul că fostul jucător al lui Dortmund, Kalou (care nu jucase de pe 6 decembrie), a marcat.

Echipa probabilă

Hertha Berlin: 1 Thomas Kraft, 21 Marvin Plattenhardt, 25 John Brooks, 15 Sebastian Langkamp, 2 Peter Pekarik, 28 Fabian Lustenberger, 18 Peter Niemeyer, 26 Nico Schulz, 3 Per Skjelbred, 27 Roy Beerens, 11 Salomon Kalou

Lăsați un comentariu