VOLEI: România U20 speră la Campionatul Mondial din Cipru

volei

Lumea voleiului din România trece printr-un moment foarte interesant în această perioadă. Astfel, ”naționala” sub 20 de ani a României urmărește să se califice la Campionatul Mondial din Cipru (ce se va desfășura între 3 și 12 iulie 2015). Avantajul este că va juca pe terenul de acasă în grupa de calificare.

”Tricolorele” vor avea confruntări foarte grele în următoarea perioadă – împotriva Rusiei, Germaniei și Israelului. Astfel, prima care se va clasa în grupă va obține direct biletele pentru turneul final din Cipru, în timp ce echipa de pe poziția a doua va obține calificarea doar în funcție de punctaj.

”Vom avea o grupă extrem de dificilă, dar nu vom pătrunde pe teren cu capul plecat. Părerea mea este că vom lupta de la egal la egal cu adversarele noastre. Avem o echipă incredibil de unită și consider că ne vom descurca în aceste calificări cu brio, a spus căpitanul echipei, Veronica Marin.

Meciurile au loc începând de astăzi, în sala Rapid. Fetele din echipă speră să aibă un public cât mai numeros care să vină și să le susțină în drumul spre calificare. România se va întâlni, în ordine, cu Rusia (vineri), Israel (sâmbătă) și Germania (duminică). Toate meciurile încep la ora 18:30.

Calificarea la Campionatul Mondial din Cipru ar însemna un lucru extrem de mare pentru echipa de volei din România. Ar demonstra că jucătoarele românce au voință și talent și pot juca într-o competiție de prestigiul acesta. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în meciurile care urmează și pe care le-am expus mai sus.

Vă invităm pe Sportive-Pariuri.com să pariați inteligent pe multitudinea de jocuri disponibile! Avem la dispoziție o bază de date cu cote foarte bune pentru orice jucător profesionist și o istorie largă în spate.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult