William Hill anunță închiderea pieței din România – pentru jucători și afiliați

William Hill

Încă o casă de pariuri online nu mai acceptă clienţi din România. Exodul caselor de pariuri online din România își continuă procesul. Mai întâi au fost Bwin și Gamebookers, care au decis să nu mai accepte pariori noi din România în 2013. Au urmat în 2014 Betfred (care au ieșit total din România) și mai apoi Bet365, care doar nu mai acceptă clienți noi, în timp ce clienții vechi își pot folosi chiar și acum conturile. A urmat Ladbrokes la începutul lui 2015.

William Hill anunță închiderea pieței din România – pentru jucători și afiliați. Operatorul britanic de jocuri de noroc online şi pariuri William Hill a decis să se retragă de pe piaţa din România din pricina schimbărilor legislative ce impun taxe foarte mari în această industrie.

Motivul plecării de pe piața din România

Într-un comunicat de presă online emis de William Hill se arată că operatorul englez va retrage serviciile de jocuri online și pariuri furnizate clienților din România, pentru viitorul previzibil, motivul principal fiind modificarea legislației.

Toate conturile jucătorilor ce provin din România la William Hill au fost suspendate începând de marți, 2 iunie, însă aceștia vor putea să verifice conturile înregistrate pe site și să retragă fondurile disponibile.

Operatorul englez a spus că decizia aceasta a fost luată din motive de reglementare, după ce Guvernul român a schimbat legislația referitoare la jocurile de noroc online, într-o încercare de suplimentare a veniturilor statului.

Printre reglementări se află și creșterea taxei de acordare a licenței de operare, de la 400.000 lei la 448.000 lei, adica aproximativ 113.000 dolari.

Ce se va întâmpla în viitor?

Se pare că noua legislație a fost motivul retragerii și casei de pariuri britanice Ladbrokes, la începutul lui 2015. De menționat însă este faptul că nu s-a stabilit cu exactitate nivelul comisioanelor și taxe ce vor fi impuse de țara noastră operatorilor de pariuri și jocuri de noroc online, astfel că marii operatori ce au plecat ar putea să revină în România după ce prevederile vor fi definitivate. Astăzi am primit un email din partea celor de la William Hill prin care am fost anunțați că România nu mai poate plasa pariuri pe site-ul lor.

Mailul primit de la William Hill sună așa (traducere): ”Dorim să vă informăm că în urmă unor reglementări din România, care au intrat în vigoare pe data de 2 iunie 2015, William Hill va înceta să mai ofere serviciile sale pentru clienți din România.

Asta înseamnă că nici unul dintre produsele William Hill nu vor mai fi disponibile în România, deși jucătorii vor avea posibilitatea de a-și retrage banii din conturile lor. Mai mult, afiliații sunt rugați să îndepărteze toate materialele de marketing de pe site-urile lor (inclusiv bannere, link-uri) care au legătură cu pariorii din România.

Am vrea să folosim această oportunitate pentru a vă mulțumi pentru toate eforturile din ultimii ani pe piața din România. Staff-ul William Hill apreciază cooperarea și contribuția jucătorilor și a afiliaților și, deși William Hill trebuie să își oprească business-ul cu clienții din România pentru moment, staff-ul este încrezător că pe viitor va exista oportunitatea de a colabora din nou.”

În opinia noastră este destul de ciudat modul în care marile case de pariuri pleacă din România, iar aici facem referire la Bwin, Bet365 și Gamebookers, dar și William Hill începând de acum, care nu mai acceptă clienți noi deloc, însă le permit celor ”vechi” să joace în continuare. Sperăm doar că legislația ce va fi adoptată în viitor va fi ”mai puțin prietenoasă” cu marile case de pariuri online!

Click aici pentru pariuri online acum!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult