William Hill integrează Inspired Virtual Sports în canalul său TV

William Hill integrează Inspired Virtual Sports în canalul său TV

William Hill și-a extins capabilitățile omni-channel prin integrarea serviciilor Inspired Gaming’s Virtual Sports cu opțiunile sale de pariere direct de pe cananul TV. Programul Betting Shop TV al William Hill, care este prezent în peste 2300 locații din Marea Britanie, apare acum și pe online și mobile, ca un feed adițional disponibil jucătorilor prin WilliamHill.com, de la 5pm până la 10pm în fiecare seară.

Virtual Sports este disponibil pentru Rush Greyhounds, Rush Horses, Rush Motor Racing și Rush Cycling. Pe lângă Virtual Sports, William Hill are în același program și curse de cai din SUA (US Horse Racing) și Racing Post Greyhound TV, dar și acoperire audio a curselor de cai din Marea Britanie și Irlanda, dar și Bookmakers Afternoon Greyhound Races.

William Hill sprijină funcționarea acestui canal Betting Shop TV prin asigurarea utilizatorilor că aceștia pot paria pe orice platformă prin William Hill, putându-și retrage câștigurile aproape imediat. Mike Jones, director la Omnichannel, a comentat: ”Dorim să creăm o experiență memorabilă și placută clienților noștri, alături de încredere.

”Dezvoltarea Betting Shops TV ne duce, evident, cu un pas înainte în asigurarea unei experiențe excelente, iar noi ne bucurăm că lucrăm cu Inspired în acest proiect, dar și în alte oportunități legate de canalele TV.”

Steve Rogers, SVP Virtual Sports, Inspired, comentarii: ”William Hill este renumită pentru faptul că este un trend-setter în industria jocurilor de noroc și a pariurilor sportive, astfel că suntem extrem de fericiți pentru că suntem partenerii aceste companii – într-un moment în care trece de la livrarea multichannel la omnichannel. Aici, la Inspired, credem că omnichannel înseamnă multichannel făcut cum trebuie – oferind jucătorilor o experiență consistentă, premium, indiferent de canalul pe care îl folosesc.”

Inspired este furnizorul numărul 1 al Virtual Sports. Asigură 11 sporturi și mai multe jocuri unui număr mare de operatori online, pe mobil și tereștri din peste 50,000 de locații și 300 de site-uri din 35 țări. Inspired a furnizat conținutul Virtual Sports de pe toate platformele în ultimii 5 ani. Decizia William Hill de a-și uni forțele cu Inspired arată faptul că operatorul de jocuri de noroc și pariuri are o forță tot mai mare în Marea Britanie și la nivel mondial, investind constant în tehnologie nouă pentru clienții săi.

Vă invităm să pariați pe William Hill prin site-ul nostru – doar selectați combinațiile dorite și vezi fi redirecționat pe site-ul lor – fie pentru înregistrare, fie pentru autentificare!


Comentarii

 • Joshua  
  June 29, 2015

  Misto

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult