Znicz Pruszkow – Lech Poznan PONT / Cupa Poloniei, 03.03.2015

pruszkow lech

Meciul dintre Znicz Pruszkow – Lech Poznan din Cupa Poloniei se desfășoară astăzi, 03.03.2015, începând cu ora 18:00, pe stadionul celor de la Znicz Pruszkow. Vă prezentăm în exclusivitate pont și analiza inteligent create pentru acest meci, marca Sportive-Pariuri.com. Șanse foarte mari de câștig!

Znicz Pruszkow

Znicz Pruszkow sunt club mic de fotbal din Polonia. În acest moment ei joacă în 2. Liga, a treia divizie din fotbalul polonez. După prima rundă, echipa este pe poziția a 5-a în clasament. Znicz joacă foarte bine pe terenul de acasă. Au pierdut până acum doar primul meci din sezonul actual pe stadionul propriu, în august (scor 1-2, Puszcza).

Apoi a urmat remiză 1-1 cu Stal Mielec și de la acel meci Znicz Pruszkow nu a mai primit niciun gol în ligă (7 meciuri pe teren propriu, consecutive, cu tabela care arăta 0 în dreptul golurilor marcate în poarta lor).

Meciul de astăzi reprezintă prima rundă a sferturilor de finală din Cupa Poloniei, împotriva celor de la Lech Poznan. Până acum, Znicz Pruszkow nu au mai avut meci cu nicio echipă din Ekstraklasa în drumul lor până aici. În orice caz, trebuie menționat că au învins, tot pe teren propriu, două echipe lidere din 1. Liga în Cupa Poloniei (Zaglebie Lubin și Termalica Bruk-Bet Nieciecza).

Znicz Pruszkow – Lech Poznan PONT

Singura lor problemă este că 2. Liga nu a reînceput meciurile, iar confruntarea împotriva celor de la Lech Poznan este primul meci competitiv din noiembrie. De menționat este faptul că într-un amical din timpul iernii, Znicz au învins pe Jagiellonia Bialystok (echipă din Ekstraklasa, care au jucat în jumătatea a doua cu prima echipă).

În orice caz, gazdele realizează faptul că pornesc din prima cu ”sindromul underdog” în această confruntare din Cupa Poloniei: Znicz Pruszkow – Lech Poznan. ”Lech Poznan este una dintre cele mai mari cluburi din Polonia. Deși ei nu câștigă foarte multe meciuri în Ekstraklasa, sunt favoriți în ambele meciuri, inclusiv în acesta. Dar noi nu ne vom da bătuți până la fluierul final, sunt foarte multe surprize în meciurile de cupă, iar noi vrem să fim surpriza majoră”, a spus antrenorul Dariusz Banasik.

Lech Poznan

Lech Poznan sunt pe poziția a treia în Ekstraklasa. De notat este faptul că vor exista niște modificări în echipa pentru meciul din Cupa Poloniei. Maciej Wilusz și Kebba Ceesay, care s-au recuperat recent după niște accidentări, sunt așteptați să joace în acest meci. De asemenea, Szymon Drewniak poate fi prezent în această confruntare. ”În mod sigur vor fi anumite modificări, dar asta nu înseamnă că va fi un meci ușor. Suntem pregătiți pentru un meci greu. Scopul nostru este să obținem un rezultat pozitiv în această confruntare Znicz Pruszkow – Lech Poznan”, a spus Maciej Skorza.

Jucătorii au vorbit și ei despre meci. ”Toată lumea știe cum se desfășoară meciurile cu adversarii din diviziile inferioare. Acele echipe dau totul pentru a crea o surpriză, pentru a obține un rezultat. În mod sigur suntem favoriți în această confruntare, iar noi mergem acolo pentru a câștiga”, a spus Marcin Kaminski. ”Cred că Znicz va juca defenisv. Trebuie să marcăm primul gol, apoi va deveni mult mai ușor”, a spus Lukasz Tralka.

De notat este faptul că Lech Poznan a dezamăgit în trecut în Cupa Poloniei și a fost învinsă de echipe din 1. Liga, precum Olimpia Grudziadz, sau Miedz Legnica. În orice caz, acum Lech Poznan are un nou antrenor și se confruntă cu o echipă din 2. Liga, de aceea credem că vizitatorii vor obține o victorie confortabilă.

Lăsați un comentariu