Alexandru Curtean dezvăluie detalii despre plecarea de la Dinamo

Alexandru Curtean

La câteva luni de plecarea lui Alexandru Curtean de la Dinamo ies la iveală câteva detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Dacă, la momentul plecării, suporterii au considerat că Alexandru Curtean a ales de bună voie și nesilit de nimeni să își îndrepte pașii spre Botev Plovdiv, lăsând astfel în urmă echipa din Ștefan cel Mare, de curând, în cadrul unui interviu pentru Dolcesport, acesta a luat pe toată lumea prin surprindere și a susținut că plecarea sa nu a depins doar de voința lui. Cu alte cuvinte, se pare că acesta nu a avut de ales și a cam trebuit să joace pentru echipa Botev Plovdiv.

Odată cu el a plecat și Srgian Luchin, care a devenit jucător al aceleiași echipe ca și Alexandru Curtean, formația bulgărească Botev Plovdiv. Evenimentul a avut loc tot la începutul anului și pentru Srgian Luchin.

Curtean declară că, în ciuda faptului că a fost nevoit să plece și că nu prea a avut alte opțiuni, nu regretă decizia făcută: “Nu e nici un regret că am plecat. Am mai spus şi atunci, eu aş mai fi rămas cu plăcere în continuare, dacă era să aleg, aş fi rămas cu siguranţă. Dar nu era chiar numai alegerea mea. Ne-am înţeles până la urmă, a fost mai bine aşa. Am acceptat şi ne-am văzut de drumul nostru, nu s-a pus problema că am cerut să plecăm de acolo”, a spus acesta pentru Dolcesport.

Ce-i drept dacă analizăm situația actuală a celor doi jucători, este destul de evident că regretele chiar nu își au locul. Este adevărat că Alexandru Curtean a jucat pentru Dinamo între sezoanele 2011-2014, reușind în cele 72 de meciuri jucate să înscrie 9 goluri, însă a reușit să se întoarcă în Liga 1 a României foarte rapid. Curtean a jucat pentru Botev Plovdiv o scurtă perioadă de timp, întorcându-se destul de repede în țară pentru a deveni jucător al echipei Gaz Metan Mediaș.

Nici soarta lui Srgian Luchin nu a fost pecetluită de plecarea „forțată” de la Dinamo, acesta devenind din vara aceasta jucător al echipei Steaua.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult