Gamebookers pariuri sportive

Gamebookers pariuri sportive – o casă de pariuri modernă cu planuri ambițioase

Gamebookers
Acceptă jucători din România: Da
Anul înființării: 1998
Țările autorizației: Gibraltar
Bonus: Nu
Bonus Rollover: X
Ultima actualizare: 2005
Compatibilitate dispozitive mobile: Da
Restricții: nu acceptă jucători din SUA și Turcia
Ofertă variată de pariuri
Stabilitate financiară
Grafică de calitate și interfață ușor de navigat
Plăți rapide
Varietate de metode de depozit și plată
În meciurile de fotbal oferă posibilitatea de a paria pe handicap, handicap asiatic, șansă dublă, sub/peste, pauză
Oferă posibilitatea de a beneficia de SMS-uri gratuite
Posibilitatea de a plasa pariuri în direct pe partide de tenis, volei, meciuri de fotbal și hochei pe gheață
Cotele într-un meci cu scor egal sunt de 1.91 – 1.91
Rating
4/5
Media voturilor
4.5/5 55 votes

Gamebookers: Detalii de bază

Gamebookers pariuri sportive
Informații despre procedeul de înscriere

Gamebookers se bucură de o interfață foarte ușor de urmărit, astfel că nu veți întâmpina nici o problemă în a vă deschide un cont. Procesul de înscriere pornește de pe pagina principală a website-ului Gamebookers prin apăsarea pe butonul „Înregistrați-vă acum”. Acest click vă va conduce spre pagina de înscriere ce este afișată sub forma unui formular de înscriere. Completați cu grijă toate spațiile goale și fiți siguri că ați folosit doar informații reale. În caz contrar, veți putea întâmpina probleme în momentul plasării pariurilor sau a retragerii banilor. De asemenea, alegeți cu grijă moneda în care veți dori să vă plasați pariurile pentru că aceasta nu va mai putea fi schimbată. Următorul pas presupunerea alimentarea contului cu o sumă de bani, considerată a fi depozitul vostru, depozit necesar pentru a putea trece la următorul pas: plasarea pariurilor.

Gamebookers Informații despre bonusuri

În acest moment, casa de pariuri Gamebookers nu oferă nici un bonus sau promoție jucătorilor care plasează pariuri sportive prin intermediul website-ului său.

Avantaje plasare pariuri pe website-ul Gamebookers

Meniu în limba română.

Website funcțional, rapid și foarte bine organizat.

Interfață atrăgătoare.

Screenshots

Pros
 • – Posibilitate plasare pariuri în direct pe anumite evenimente sportive
 • – Ofertă de pariere variată ce include posibilitatea de a paria atât pe evenimente sportive, plasa Gamebookers pariuri fotbal, cât și pe evenimente politice, divertisment și pariuri financiare
 • – Introducerea posibilității de a paria pe curse de cai
 • – Varietatea metodelor de depunere și retragere
 • – Oferă garanția numelui Bwin Party Digital, grup din care face parte
 • – Serviciu de pariere în direct foarte bun
 • – Serviciu de asistență clienți români prin email și telefon
 • – Program de fidelitate silver/gold pentru jucători fideli
cons
 • – Lipsa unei note de originalitate
 • – Oferă deseori cote neavantajoase
 • – Serviciu de asistență clienți valabil doar într-un anumit interval orar
 • – Lipsa serviciului de asistență clienți live
 • – Puteți plasa depozite de maxim €350 (sau €1000 prin Paysafecard) înainte de a vă verifica adresa, dar limita depozitului va crește (de exemplu, prin Moneybookers, la €2200) odată ce adresa vă va fi verificată

Metode de plata / Limbi

 • Ελληνικά
 • Français
 • Română
 • English
 • Deutsch
 • Italiano
 • Polski
 • Русский
 • Español
 • Svenska

Gamebookers: Informații adiționale

Gamebookers pariuri sportive este o casă de pariuri ce a dat dovadă întotdeauna de profesionalism de-a lungul existenței sale și, deși a trecut prin multe modificări, de fiecare dată a reapărut pe piață mai puternică. Ultima schimbare a avut loc în anul 2006, când Party Gaming a cumpărat Gamebookers, agenția de pariuri alăturându-se astfel unor nume ca Party Poker și Party Bets. Bwin a devenit parte a grupului în anul 2011, aducând pe piață Bwin Party Digital Entertainment. Această fuziune își face simțită prezența prin similaritățile software-elor folosite de ambele website-uri.

Sporturi pe care se poate paria prin intermediul Gamebookers: fotbal american, fotbal european, fotbal australian, baseball, baschet, crichet, ciclism, darts, golf, handbal, curse de cai, hochei pe gheață, curse de motociclism, rugby, biliard, tenis, volei, sporturi de iarnă, sporturi olimpice, arte marțiale mixte.

Are un site de pariuri dintre cele mai bune din lume. Are o gama larga de variante in ceea ce priveste selectarea internationala de sporturi. Ideea de baza a casei de pariuri este: distractie, fiabilitate, siguranta. Tehnologia folosita in sistemele si softul lor este una de ultima generatie si toate acestea pentru clientii de pariuri. Toate licentele si reglementarile dar si jocurile au la baza o organizatie de testare a jocurilor pentru garantarea si functionarea lor sa fie corecta.

Echipa Gamebookers pariuri sportive isi doreste pentru clientii ei o platforma de jocuri sigura si cat mai noua. Fiecare jucator poate juca in functie de cat bani dispune dar cu toate acestea tot el poate avea de castigat datorita serviciilor de buna calitate. Principiile care stau la baza companiei sunt: incredere, integritate, corectitudine, tocmai din aceste motive se straduieste ca echipa sa nu aibe probleme la jocurile de noroc. Principiile pentru un joc responsabil in aceasta casa de pariuri sunt: jucatorul sa aiba siguranta, jocul sa aiba securitate dar si protectia jucatorilor impotriva dependetei de joc. Sunt in colaborare cu institutii si asociatii terapeutice tot in ajutorul jucatorului pentru a putea crea siguranta din domeniul jocurilor online. Au o mare responsabilitate pentru siguranta clientilor. Toate produsele oferite pe piata jocurilor sunt monitorizate de catre autoritati independente si tot aici putem include si comunicarea din domeniul marketing-ului, aceea ca, oferta corecta este cea livrata. Pe langa siguranta jucatorului ei asigura si siguranta ofertei de joc dar si protectia impotriva fraudei. In jocul responsabil are o echipa specializata pentru a le oferi clientilor asistenta cea mai buna. Gamebookers ajuta clientul in sustinerea de a lua decizii responsabile asupra ofertelor de produse, informatiilor, asupra sumelor mizate, in decizia finala asupra jocurilor. Are o gama atat de larga de jocuri si pariuri incat pentru jucatori este o forma de divertisment, dar in realitate este o problema serioasa pentru a fi luata in calcul. Un jucator care deja exagereaza cu pariatul putem spune ca are deja probleme in situatia financiara, in sanatate si doar prin specialisti se poate identifica un diagnostic clinic, dependenta de joc. Pariurile sportive online sunt utilizate de clienti in mod responsabil si moderat. Gaming-ul distractiv si sigur oferit pe site-ul casei de pariurieste prezentat de o echipa internationala specializata pentru aceste case de pariuri online. Pentru a deveni un jucator de succes in industria gaming-ului trebuie sa aiba un spirit inovativ.

Asa cum la pariurile stradale se platesc taxe la aceasta casa de pariuri nu se percep niciun fel.


Comentarii

 • noproblems2011  
  June 1, 2014

  Gamebookers este agenția mea de pariuri favorită! O agenție ce se bucură de o experiență vastă în domeniu și de o reputație pe măsură, Gamebookers permite parierea nu numai pe evenimente sportive, ci și pe evenimente politice. Retragerea banilor se face rapid și fără probleme.

 • 4sqrt  
  July 2, 2014

  Am deja o experiență de 7 ani cu Gamebookers și sincer am numai lucruri bune de spus la adresa lor. Nu am avut niciodată vreo problemă cu pariurile, câștigurile sau cei care oferă asistență. Site-ul este ok și oferă informații clare.

 • vilet89  
  July 17, 2014

  Depozitele și retragerile se fac foarte rapid, șansele de câștig sunt ok, iar cei de la relații clienți sunt mereu prietenoși și gata să sară în ajutor. Ce îți poți dori mai mult de la o agenție de pariuri?! Un pic de noroc și experiența Gamebookers va fi mereu câștigătoare.

 • Zabgiev91  
  July 20, 2014

  O agenție de pariuri de încredere prin care joc de aproape 1 an. Îmi place în special sistemul de live betting și am avut numai experiențe plăcute cu ei. Echipa ce oferă asistență tehnică m-a ajutat de fiecare dată când am avut nevoie.

 • Betmen13343  
  July 27, 2014

  Un site bine organizat și o agenție de pariuri ce își întâmpină primii clienți cu un pachet de joc motivant. Chiar îmi place să joc prin Gamebookers și am încredere în transparența și profesionalismul lor. Bravo!

 • Bilteanu09  
  January 25, 2015

  Desi nu am primit bonus de bun venit, este extrem de tare site-ul. Am castigat enorm, au cote bune! Momentan joc pe GameBookers pe hochei, curse de cai, baschet din NBA. Prefer sa imi calculez dinainte meciurile, mai citesc analize, dar iese bine…

 • Beniamin Florin  
  March 25, 2015

  Ma pricep foarte bine la pariuri, joc de multi ani. GameBookers e unul dintre cele mai complete site-uri, au cam tot ce vrei in materie de pariuri sportive, jocuri precum ruleta, poker. Stau cateva ore pe zi aici si ma descurc destul de bine

Lăsați un comentariu

 

Bookmaker Reviews

 • 888sport
 • bet365