Pariuri sportive sfaturi

 • Analizează cu atenție meciul pe care vei paria

  Nu există o formulă magică pentru a câștiga constant (și mulți bani) atunci când vine vorba de pariuri. Dar dacă vrei să devii unul dintre membrii profesioniști în industria pariurilor sport, atunci acest articol este pentru tine.

  Spuneam acum ceva vreme într-un articol să păstrăm în minte forma fizică a echipei pe care dorim să pariem cel puțin pentru ultimele 6 meciuri.

  Pariuri sportive sfaturi: Există un set de reguli ce ar trebui urmate pentru a crește eficiența pariurilor

  Întotdeauna fă o analiză atentă a evenimentului pe care vrei să pariezi și asupra detaliilor sau elementelor care ar putea crește cota înainte de meci. Ia în considerare ultimele meciuri ale echipelor, moralul, accidentărilor, terenul, vremea, rezervele și tot ceea ce orbitează în jurul evenimentului.

  Acordă o atenție imensă fiecărui detaliu.

  Pariuri inteligente

  Deși de multe ori ești tentat să pariezi pe echipele favorite doar pentru că știi tot ce se întâmplă – accidentări, teren, moral, etc – încearcă să pariezi inteligent. Asta înseamnă un pariu cât mai “sigur” posibil, fără să te lași influențat de factori externi sau emoționali atunci când te decizi. Limitează favoritismul și analizează ultimele meciuri ale echipei pe care pariezi cu mare atenție.

  Acest lucru este foarte important.

  Este recomandat să fii cât mai detașat posibil în acest proces

  Atenția și detașarea sunt vitale atunci când vine vorba de succesul în această industrie. Nu poți să câștigi dacă nu reții informații care îți pot da peste cap meciul sau detalii care îți pot asigura câștigul.

  Urmând „regulile” de mai sus îți vei crește sanșele de succes. Dacă ești genul de persoană care nu poate sta departe de sfaturile altora și crede că în pariuri poți să obții câștiguri doar bazându-te pe noroc chior, atunci sfaturile noastre le vei găsi dificile, dar te vei găsi alimentând contul bancar destul de des.

  Concluzionând, ideea este că trebuie să fii deștept în privința pariurilor pe care le faci. Fii deștept, fă-ți temele, distrează-te și adu-ți aminte să analizeză meciurile pe care ai de gând să îți pui banii. Nu vei deveni milionar peste noapte în această industrie.

 • Creează-ți un sistem de pariuri

  Pariorii care caută să devină jucători profesioniști (pe termen lung) trebuie să știe că nu există o formulă magică, nici un secret “din interior”. Există însă câteva principii și metode simple care pot fi folosite pentru a-ți crește șansele de a câștiga. Sfatul nostru, al celor de la sportive-pariuri.com, este să îți creezi un sistem de pariuri, un sistem de gestionare al meciurilor pe care îți pui banii cu mai multă încredere.

  Secretul în lumea pariurilor este disciplina

  În momentul în care intri în lumea pariurilor trebuie să te examinezi bine și să vezi cum stai cu disciplina. Este vital să îți creezi un program de gestionare al banilor care să se potrivească cu modul tău de gândire. DISCIPLINA și RĂBDAREA sunt virtuți extraordinare. Metodele de succes de gestionare a banilor necesită să pariezi mai mult atunci când câștigi și mai puțin atunci când pierzi.

  Toți jucătorii de succes au un program strict. Dacă nu ai disciplina pentru a-ți duce la capăt programul, atunci îți poți lua la revedere de la câștiguri mari, pentru că, mai devreme sau mai târziu, fără sistemul de gestionare, este IMPOSIBIL să câștigi pe perioade lungi de timp.

  De ce majoritatea pariorilor pierd

  Este un concept globalizat acela ca majoritatea celor care intră în lumea pariurilor vor pierde bani. Cel mai popular lucru este acela că 90% dintre jucători vor pierde bani pe parcursul unui an, dar asta nu oprește oamenii din a paria. Atunci când majoritatea pierde bani și se duce acasă, există mereu cineva care așteaptă în linie să le ia locul.

  Gestionarea banilor

  Motivul principal pentru care cei mai mulți jucători pierd bani nu este că nu au ponturi bune, ci pentru că au un sistem prost de gestionare a banilor. Există mulți oameni care doar își dau cu părerea, însă sistemul de gestionare este cheia.

  A paria 50 lei pe un meci și 500 lei pe altul este o cale sigură să te găsești cu contul bancar gol pe termen lung, la fel ca și atunci când pariezi 50% din întregul cont bancar pe un singur meci este cale sigură spre dezastru. Da, se întâmplă să câștigi câteva jocuri atunci când pariezi mai mult decât ar trebui, dar în final, pierderea, sau pierderile, vor veni și pariorul se va afla în probleme dificile.

  Dublarea după câștiguri sau pierderi este o altă rețetă pentru dezastru, și este o greșeală comună pe care mulți pariori o fac inclusiv aceia profesioniști, care pariază de ani de zile.

 • Este IMPORTANT să știi când să te oprești

  Profesioniștii în pariuri sunt dominați de control, răbdare și disciplină. Sumele colosale de bani din această industrie sunt câștigate de oameni care știu când să se oprească, să tragă o linie pentru a vedea ce au acumulat și să analizeze detaliile care nu au funcționat cum trebuie.

  Disciplina e cheia

  În pariuri este vital să știi când să te oprești și când ar trebui să tragi linie. De multe ori, în goana nebună de a recupera banii pierduți rapid, ne aruncăm în alte pariuri care ne storc de bani la propriu. Aceasta este, evident, cea mai mare problemă pentru cei mai mulți pariori.

  De câte ori ai pierdut din pricina vinovăției de moment?

  De câte ori ai pierdut un meci din campionatul României, ai căzut într-o groapă financiară și apoi ai făcut lucrurile mai rele prin plasarea mai multor pariuri doar pentru a încerca să recuperezi? Acela este momentul în care greșești cel mai mult.

  Nu ești condus de logică și analiză, ești condus de emoții.

  Și atunci pierzi.

  Nu trebui să cazi în capcana emoțiilor

  Alege jocurile pe care vrei să pariezi din timp, plasează pariul, apoi stai departe, detașat. Nu îți mări problemele inutil, nu le dubla și nu încerca să le câștigi înapoi prin plasarea unui pariu pe care nici măcar nu voiai să îl faci în primul rând.

  Nu continua prostește prin plasarea unui pariu pe repriza a doua în momentul în care ai pierdut deja prima repriză. Aceasta este regula cel mai greu de urmat pentru că merge împotriva firii și principiilor. Dar dacă vrei să câștigi, mai ales consistent și pe termen lung, trebuie să ai răbdare și să acorzi multă atenție logicii și emoților, modului în care se desfășoară jocul.

  Regula “stai departe” este valabilă și pentru momentul dinaintea meciului

  Regula menționată mai sus este valabilă chiar și în acest caz. Dacă te trezești dimineața și cauți meciuri consistente pe care să pariezi, dar nimic nu ți se arată, atunci nu paria. Să recunoaștem, cei care creează cotele sunt buni la ceea ce fac. Însă dacă nu găsești un meci cu o cotă care îți place, ia-ți o zi liberă și începe de mâine din nou.

 • Gestionează-ți banii

  Probabil unul dintre cele mai puțin înțelese aspecte ale pariurilor sportive de succes este legat de gestionarea banilor. Este la fel de importantă ca și alegerea meciurilor cu handicap atunci când vrei să ai un sezon bun. Este clar că toată lumea va alege de obicei echipele favorite, cu șanse mari de câștig, dar nu toată lumea știe cum să gestioneze banii într-o manieră prin care să maximizeze profiturile și să minimizeze pierderile.

  Primul ingredient

  Primul ingredient atunci când vine vorba de sistemul de gestionare eficientă a banilor este să stabilești un fond strict pentru pariere. Adesea asociat cu un anume cont bancar, acest fond ar trebui să reprezinte banii pe care îți permiți să îi pierzi, și nu ar trebui să conțină banii de chirie, de facturi, sau banii puși deoparte pentru educația copilului.

  Dacă nu îți permiți să pierzi, nu paria

  Este atât de simplu precum sună. Așteaptă până când situația ta financiară se îmbunătățește până în punctul în care îți permiți să pierzi niște bani, atunci e momentul să intri în această industrie.

  Campionatele europene, liga din România și jocurile de cai nu vor pleca nicăieri, vor fi tot acolo, așteptându-te să pariezi pe ele, indiferent că va fi săptămâna viitoare sau anul următor.

  Primul pas

  De îndată ce contul bancar este mai mare, ești gata să începi planificarea asaltului pe Sportive Pariuri și primul pas este să determini cât de mari vor fi sumele pariate. Metoda cea mai preferată de pariorii profesioniști implică folosirea unui anumit procent din contul bancar pentru fiecare pariu. Această metodă se mai numește și criteriul Kelly și aproape toate planurile de management al banilor în pariuri folosesc o variație a muncii domnului Kelly.

  Criteriul Kelly

  În 1956, criteriul Kelly a fost devoltat de Edward L. Kelly, fizician la Laboratoarele Bell AT&T. Conceptul original al lui Kelly a fost dezvoltat pentru cursele de cai, dar se poate aplica pe toate tipurile de pariere, inclusiv bursa sau blackjack-ul. Metoda lui Kelly este o formulă matematică ce oferă un procent din contul bancar să fie pariat pe un anumit eveniment pentru a maximiza profitul, bazat pe probabilitate. Formula arată mult mai complex decât este și poate fi definită prin 3 pași simpli.

  • Multiplică cota unui eveniment cu probabilitatea ta de câștig ca parior (ex. 56%).
  • Scade probabilitatea de a pierde (100%-56%=44%) din numărul obținut anterior.
  • Numărul nou obținut se împarte la cota meciului.

  Numărul final este procentul pe care ar trebui să îl rulăm la fiecare meci pentru a ieși pe termen lung pe profit.

 • La meciurile echilibrate, acoperă-te cu un alt pariu

  Pariurile de succes, pe termen lung, așa-zisele “investiții” necesită dedicare totală. Nu există nicio metodă ușoară – doar multă muncă cu multe urcușuri și coborâșuri. Un sezon întreg de pariuri se aseamănă cu un maraton, nicidecum cu o cursă de 100 metri. Sportive Pariuri îți pune din nou la dispoziție pariuri sportive sfaturi esențiale pentru a-și mări ratele de câștig.

  Meciurile echilibrate pot fi înșelătoare

  Un secret al acestui tip de meciuri este că nu poți avea absolut nicio garanție sau idee despre cine va fi câștigătorul. Un derby sau un meci de semi-finale sau sferturi de finală în cupele europene, spre exemplu, nu îți oferă o premisă bună de la care poți începe.

  Ideea este că în momentul în care pariezi pe meciuri din campionate diverse, poți face o agendă cu evoluția echipelor și toți factorii care pot influența câștigul sau eșecul – accidentările, jucătorii și moralul acestora, starea financiară a echipei, vremea, terenul, știrile din media, per ansamblul.

  Fă un pariu secundar pentru a acoperi un posibil eșec

  Meciurile de tip derby și meciurile pe care se joacă la mize ridicate sunt mult mai periculoase decât cele normale, de ligă, campionat. Este un total joc de noroc despre care nu poți să te documentezi prea mult, tocmai pentru că variabilele sunt multe și se schimbă rapid.

  Diferențele de campionate și echipe

  Evoluția unei echipe din campionat se află la un pol opus față de evoluția unei echipe din cupele europene, spre exemplu. La prima poți afla detalii și știri mult mai ușor, pe când la a doua miza este mai mare și uneori cota oferită nu justifică riscul atât de mult. O cotă de 2 este mult mai slabă decât una de 4 pe care o poți obține doar apăsând click în altă parte, nu uita asta.

  În momentul în care plasezi un pariu pe echipe modeste ai șanse mult mai mari să obții o cotă bună și sindromul underdog. Ai șanse extraordinar de mari să obții un câștig calculat.

  Da, riscul este la orice pariu, dar ține minte să te acoperi cu un alt pariu dacă îți pui toți banii pe un meci echilibrat. De multe ori, cota este foarte mică și nu se justifică decizia. Încearcă să analizezi situația de 3 ori înainte de a lua o decizie pe care ai putea regreta-o.

 • NU considera nimic “sigur” în lumea pariurilor

  În pariuri este esențial să îți păstrezi controlul – indiferent că reușești să câștigi sau să pierzi 10 merciuri la rând. Pe lângă asta, e vital să nu consideri nimic sigur atunci când vine vorba de lumea jocurilor de noroc. Nicio sugestie, idee sau analiză atentă nu îți poate oferi certitudine în privința deciziei pe care o iei în momentul plasării unui pariu.

  Pariurile sunt o provocare pentru foarte mulți dintre noi și trebuie să fim realiști când vine vorba despre asta. Trebuie să acceptăm faptul că nu putem întotdeuna să obținem profit sau să câștigăm enorm. Mai mult de atât, ne chinuim enorm și analizăm toate detaliile până când ne decidem care meci e mai “sigur”.

  Dar tocmai asta e problema.

  Nu există nimic sigur când vine vorba de pariuri

  Pentru a câștiga, mulți pariori folosesc diferite strategii și încearcă să obțină cât mai multă informație despre anumite evenimente, despre echipele care joacă, despre punctele lor slabe și cele puternice, totul pentru a câștiga ceva. Totul pentru a crea o idee “sigură” care ar putea produce un succes – mic sau mare.

  În orice caz, asta este lumea pariurilor, pentru că un parior trebuie să accepte riscul și să înfrunte o eventuală pierdere cu fruntea sus și să meargă mai departe. Nu ai cum să pariezi constant dacă nu reziști stresului de a ști că oricând poți să pierzi sume fabuloase.

  Lumea pariurilor e o lume a extremelor

  Pentru că nimic nu este sigur, nu paria niciodată toți banii pe care îi ai.

  Noi recomandăm să plasezi pariuri cu sume care reprezintă 5% sau maximum 10% din totală pe care o ai la dispoziție pentru acest lucru. Mulți nu pot face asta, și pentru că au impresia că unele meciuri sunt sigure, dar și pentru că sunt în căutare de câștiguri rapide, plasează sume prea mari.

  Se întâmplă să câștigi sume foarte mari de bani prin această metodă, dar dacă țintești spre profituri constante pe termen lung, este mai bine ca suma pariată să nu depășească 5-10% din totalul pe care îl ai la dispoziție.

  Acum că ai primit încă un sfat excelent despre ce înseamnă să pariezi cu atenție, exersează-ți noua abilitate pe Sportive Pariuri și câștigă.

 • Nu paria dacă ai probleme de sănătate

  O vorbă care nu umblă chiar atât de des prin lumea pariurilor, dar este foarte adevărată. Nu paria, dacă îți afectează sănătatea – e cea mai importantă. Fiecare om reacționează diferit la emoțiile cauzate de pierderile masive de bani, iar controlul și gestionarea emoțiilor este un must-have atunci când te apuci de sportul acesta.

  Dacă știi că ești o persoană care acceptă cu greu veștile proaste, dacă ai tensiune ridicată și ieșiri de nestăpânit, atunci pariurile nu sunt pentru tine tocmai pentru că a pierde este inevitabil în această lume.

  Pariurile în sporturi sunt ca și bursa

  Vei câștiga uneori, dar vei pierde alteori. Obiectivul principal ar trebui să fie consistența și logevitatea. Gândește-te la un maraton, nu la un sprint.

  De menționat faptul că atunci când vrei să fii serios în privința pariurilor și chiar vrei să câștigi bani, trebuie să tratezi acest lucru ca pe un job. Nu poate fi un hobby și nu poți intra în “business-ul” acesta doar cu o jumătate de măsură. Fiecare joc este o mică afacere pentru care vei da totul, sau nu. Vei trece peste.

  De foarte multe ori, chiar dacă cerecetezi meciurile cum trebuie, tot pierzi. Atunci e momentul în care nu trebuie să clachezi, atât din punct de vedere psihic, dar și fizic – din punct de vedere al sănătății.

  O analiză atentă poate spori câștigul

  Dacă știi că ai probleme de sănătate și accepți cu greu rezultatele finale care nu sunt pe măsura așteptărilor tale, atunci poate că ar trebui să analizezi foarte atent și calculat meciurile pe care pariezi. Creează un sistem eficient și nu mări niciodată suma pariată.

  La Sportive Pariuri credem că dacă pariezi 5-10% din bugetul alocat pentru pariuri pentru un singur joc și păstrezi principiul acesta pe termen lung, atunci cu siguranță nu vei avea surprize negative prea mari, iar starea ta de sănătate nu va suferi.

  A intra într-un business, așa cum sunt pariurile, fără să știi prea multe despre echipe, termeni și circumstanțe, înseamnă că intrii într-un business prost. Ceea ce înseamnă că vei ieși foarte repede din ecuație dacă nu ești atent.

 • NU paria pe jocuri despre care nu știi nimic

  Dacă vrei să devii unul dintre membrii cu drepturi depline în industria pariurilor sport, atunci acest articol este pentru tine. Din seria textelor despre pariuri sportive sfaturi practice atunci când vine vorba de “pariatul cu cap”, vorbim acum despre specializarea pe anumite jocuri/meciuri/ligi/campionate.

  Lucrurile sunt mult mai delicate decât ar părea la prima vedere atunci când vine vorba de pariurile de tot felul. Nu există nimeni care să te învețe mot-a-mot ce să faci. Astfel, nu ai cum să faci să devină totul “sigur”, până la urmă este vorba de o industrie a jocurilor de noroc, o industrie a incertului, dar există modalități foarte bune de a-ți crește șansele de câștig, astfel încât să minimizezi șansele de a pierde.

  Atunci când vine vorba de pariuri, nu există o formulă magică

  Noi, cei de la Sportive Pariuri, căutăm să educăm într-o anumită măsură pariorii de pe platforma noastră. De aceea, scriem acum despre documentarea temeinică pe care trebuie să o faci ÎNAINTE de a plasa un pariu.

  Nu poți câștiga ceva ce nu cunoști

  Este un principiu esențial în viață. Nu ai cum să obții un lucru, dacă nu cunoști “the inside info”. Ca să evoluezi trebuie să citești, să te documentezi, să analizezi meciurile și campionatele. Odată ce ai făcut toate astea, abia atunci poți spune că ai șanse de a câștiga pariul pe care l-ai făcut.

  Este vital ca tu să vezi evoluția echipelor de fotbal pe care pariezi, spre exemplu. Dacă pariezi pe o cursă de cai, citește știri pe Google despre animalele respective, vezi ce e nou și cum evoluează lucrurile. Dacă pariezi pe un tenisman, caută informații despre moralul său, antrenamentele recente, câștiguri/victorii, impresii.

  Nu paria pe un joc a cărui cotă s-a schimbat prea mult

  Dacă îți place un joc care are o cotă de 3, doar că să aștepți două ore și să vezi că acum are cota 4,5… atunci stai departe. Nu mai este pariul și șansa care credeai că este, de aceea nu se mai merită să pariezi. Diferiți pariori îți vor spune care sunt limitele lor când vine vorba de aceste lucruri, care sunt diferențele admise, dar noi recomandăm să folosești un sistem propriu de ghidare. Determină singur cât de mult vei lăsa acea linie imaginară să se miște înainte ca pariul să devină unul “respins”.

 • NU paria sume mari de bani fără o analiză atentă

  Regula de bază este să nu pariezi sume mari de bani la începutul sezonului. Așteaptă cel puțin 6 etape, până echipele pot fi analizate mai bine. Decizia va fi mai bună. Extrapolând această idee, putem spune că este mai bine ca sumele pariate să fie atent calculate în funcție de experiența și documentarea într-un anumit campionat/ligă.

  La scală globală, pariurile câștigă din ce în ce mai mult teren. Fotbalul este unul dintre cele mai populare forme de sport și este foarte importantă o educație în acest sens. Astfel, o agendă cu documentare temeinică și analiză precisă a detaliilor legate de meciuri: accidentări, vreme, teren, moralul jucătorilor, sunt strict necesare pentru succes în pariuri.

  Analiza meciului este esențială

  Întotdeauna va fi un procent mare de surprize când vine vorba de orice sport și orice pariu, dar nu strică să te uiți peste statistici și să îți faci temele, cum s-ar spune. Ia un meci de fotbal pe care tu ai considera să plasezi un pariu. Ai verificat echipele probabile care se vor afla pe teren, jucătorii, moralul lor? Știi ceva despre arbitru și de cât de ușor dă acesta cartonașe? Care e istoria celor două echipe – ce s-a întâmplat în trecut? Luptă pentru ceva?

  Întotdeauna e bine să aștepți o perioadă înainte de a face pariuri mari într-un campionat. E bine să aștepți până când se așează apele pentru a vedea care este evoluția generală a unei echipe. De obicei, așa cum începe, așa va evolua tot sezonul.

  Trebuie să știi că nu poți câștiga întotdeauna

  Pariorii de succes fixează un obiectiv de 57-60% meciuri câștigate într-un sezon. Tot ceea ce este peste reprezintă un bonus bine-venit. Cunoașterea echipelor este parte a lumii pariurilor, iar rezultatele (fie pozitive, fie negative) au tendința de a merge în cicluri.

  În momentul în care știi cum să ajustezi sumele pariate, ai numai de câștigat. De menționat faptul că pariorii profesioniști au trei caracteristici pozitive: cunoaștere, competențe și răbdare. Doar acestea fac diferența între un pariu câștigat și unul pierdut.

 • Pariază doar atât cât îți permiți

  Vrei să devii unul dintre membrii cu drepturi depline în industria pariurilor sport? Crezi ca ai ceea ce este nevoie pentru a fi peste miile de alți jucători? Există mai multe moduri de face cotele pariurilor să joace în favoarea ta. Am scris acum ceva timp despre cele 15 reguli principale ale pariurilor. Să vedem în detaliu care este prima regulă și de ce este atât de importantă.

  Adevărul este că există doar o singură cale dovedită de a câștiga în mod constant – aceea de a îți păstra controlul și de a nu trece de bariera aceea care îți dă impresia că dacă ai câștigat suma x, vei câștiga de 100 de ori suma x în următoarele 3 ore.

  Limitează-te la bugetul pe care îl ai, chiar dacă pierzi un joc

  Indiferent că te consideri profesionist și știi multe detalii despre evoluția jocului pe care pariezi, nu depăși bugetul pe care l-ai alocat pentru o anumită zi/serie de pariuri. Nu uita că ai făcut acest lucru un scop anume.

  Setează o sumă unică pe care să o pariezi

  Recomandarea noastră este să pariezi aceeași sumă de bani pe fiecare joc jucat dintr-o anumită serie. Acest lucru va stârni o serie de idei contradictorii în rândul pariorilor, dar este o greșeală comună în rândul pariorilor “sociali” sau celor “de weekend”. Chiar dacă îți place un joc mai mult decât celelalte, chiar dacă ai o echipă favorită, sau chiar dacă favorizezi două meciuri, pariază la fel întotdeauna. Nu strica sistemul acesta cu pariuri diferite. În momentul în care pariezi 300 lei pe un meci, dar numai 50 lei pe altul, atunci sistemul tău nu funcționează cum trebuie.

  Desigur că pariul acela de 300 lei ar putea încasa o sumă frumoasă, dar de câte ori s-a întâmplat asta? De câte ori ai căzut într-o “groapă” financiară din care cu greu ai ieșit? Lucrul acesta poate cădea foarte greu unor anumite persoane, acestea ajungând să aibă datorii prea mari pentru a le suporta. Din cauza asta, recomandarea noastră principală este de a nu paria peste bugetul stabilit! Este incredibil cât de bine funcționează acest lucru și cum poți rămâne în control în emoțiile de moment.

  Sistem de pariuri?

  Nu există nici un sistem eficient când vine vorba de banii tăi. Tu trebuie să ai un control optim, să nu pariezi mai mult decât îți permiți. Oricine îți spune altceva, nu este un jucător de succes.

 • Pariază pe meciuri pe care le cunoști

  Atunci când cunoști perfect evoluția jucătorilor din anumite campionate, ai mai multe șanse de a calcula scorul final – deci ai mai multe șanse de victorie. În momentul în care pariezi pe meciuri din cupe sau meciuri în care se joacă la un cu totul alt nivel – miza este mult mai mare și trebuie să analizezi mai precis detaliile.

  Îndemnul nostru este să pariezi mai mult pe meciurile pe care le cunoști. Pariază pe meciuri care aparțin de ligi de fotbal populare pe care le-ai “studiat” înainte, doar așa îți vei putea perfecționa abilitățile și tot ceea ce se centrează în jurul rezultatului final.

  Nu paria pe meciuri de care nu ai auzit și care te pot surprinde

  În general, pariază pe meciurile de ligă, în cazul în care cunoștințele tale sunt destul de vaste. Meciurile din cupele europene pot fi foarte înșelătoare. De aceea, recomandarea noastră este să te specializezi pe anumite ligi și campionate. În momentul în care intrii pe un teritoriu nou, fii rezervat în privința sumelor pe care le pariezi și apucă-te de treabă.

  Agendă

  Fa-ți o agendă cu toate elementele care consideri că merită puse în ecuație pentru câștig. Alege un campionat și notează detalii despre fiecare echipă – scorul ultimelor meciuri (victorii, înfrângeri), moralul jucătorilor, accidentări, schimbări de antrenori, locația meciurilor (acasă sau în deplasare), vreme, jucători de rezervă.

  Vezi evoluția acestora și factori care contribuie la rezultatul final.

  În momentul în care campionatul își desfășoară cursul normal tu vei decide ușor cine sunt favoritele și cine sunt echipele care trebuie să dea totul ce pot pentru a câștiga (așa-numitele “underdogs”, în engleză).

  Vei putea să pariezi mult mai ușor știind detalii despre fiecare echipă în parte.

  Disciplină

  Pentru a ajunge un profesionist în această industrie ai nevoie să te documentezi constant în legătură cu tot ce înseamnă detalii. Trebuie să îți pui la punct un set de reguli proprii pe care să le urmezi și să te controlezi atunci când vine vorba de impulsul de a paria sume prea mari sau pe meciuri nedocumentate inițial.

  Exersează-ți abilitățile de pariere pe Sportive-pariuri.com și câștigă sume fabuloase urmând sfaturile noastre!

 • Pariuri: Învață din meciurile pierdute

  Unul dintre cele mai importante elemente care țin de evoluția puternică în industria pariurilor este învățarea din greșeli. Se numește experiență și este un unicul lucru la care trebuie adăugate eșecuri pentru ca un parior să poată crește în acest domeniu. Învață din meciurile pierdute ca să știi ce să faci la următoarele. Controlează-ți emoțiile, fă-ți temele, analizează detaliile și mergi mai departe.

  Sportive Pariuri îți pune la dispoziție sfaturi cheie pentru ca tu să îți mărești câștigurile la pariuri. Acum ai parte de sfaturi de la profesioniști în această industrie, totul pentru ca educația este cea mai importantă.

  Pariatul la nivel profesionist nu este o joacă

  Atunci când cauți să transformi pariurile într-un joc, dar și atunci când vrei să devii parior profesionist, îți dai seama rapid că aceasta nu este o activitate hobby, de pierdut timpul. Dimpotrivă, necesită timp și atenție.

  Pentru ca tu să evoluezi în lumea pariurilor este necesar să înveți și să înțelegi valoarea anumitor numere în jocuri, este necesar să te uiți înapoi la ceea ce ai câștigat și la ceea ce ai pierdut și să tragi o linie ca să vezi pe unde te aflii.

  Fiecare detaliu e important

  Învață unde, când și cum să investești. Învață care sunt jocurile și meciurile cele mai bune, învață care este situația cea mai favorabilă. Necesită timp, dar nu atât de mult încât să nu merite efortul.

  Pariul la rand de artă

  Orice novice în acest domeniu poate să ajungă un parior profesionist dacă își face temele. Dacă revizuiește datele din urmă și își face o privire de ansamblu cu privire la ce se întâmplă.

  Dacă vrei să câștigi, ar trebui ca scopul tău final să fie câștigul. Pentru asta ai nevoie de o dedicație totală pentru acest lucru și ai nevoie să stabilești un plan care se potrivește cu nevoile tale. Acest plan include o formulă foarte ușoară și nu foarte greu de aplicat. În teorie, include analiza meciurilor recente, include OBIECTIVE, o tactică scrisă pas-cu-pas, dar și schimbarea mentalității pentru a duce la final fiecare provocare.

  Învață din meciurile pierdute și documentează-te temeinic în legătură cu meciul pe care pariezi, împreună cu acces la informația câștigătoare. Obiectivele personale ar trebui să influențeze câștigul, iar tu ar trebui să ai un cuvânt de spus în această privință. Este foarte important modul în care privești pariurile și modul de abordare al diverselor meciuri.

 • Stai departe de sfaturile altora

  Stai departe de sfaturile de „geniu” ale altora și prognosticurile care îți pot da peste cap planurile și starea financiară. Este important să îți păstrezi opinia și controlul atunci când intri în lumea pariurilor, știind când să împrumuți sfaturi de la alți jucători și când să mergi mai departe. O analiză clară a situației tale îți va arăta întotdeauna ce trebuie să faci în privința unui pariu. Stai departe de sfaturile altora.

  Este bine să păstrezi distanța față de oameni care au impresia că știu să parieze mai bine ca tine. Este bine să stai departe de pariuri pe reprize de meciuri și altele asemenea, asta dacă nu îți dorești doar să pierzi niște bani.

  Desigur, cotele sunt de la 10 în sus, dar șansele ca acest lucru să se întâmple, consistent, sunt la fel de mari ca șansele tale de a petrece o noapte în compania lui Heidi Klum.

  Mare grijă la cum pariezi

  În loc să plasezi un singur pariu pe 4 echipe diferite, pune banii pe 4 echipe în mod separat. În acest fel, atunci când 3-4 ies câștigătoare, pleci câștigător, în loc să înjuri din cauza ghinionului pe care l-ai avut că nu a ieșit a patra echipă victorioasă.

  De multe ori te lași influențat

  Cuvintele prietenilor sau cunoscuților care îți spun că mai bine pui toți banii pe un singur bilet sunt aur pentru tine, de multe ori. Șansele de câștig sunt foarte mari, iar mirajul câștigării unei sume mari de bani foarte rapid este năucitor pentru anumite persoane care nu realizează că intră într-o capcană atunci când se lasă sfătuiți de alții și nu analizează inițial despre ce e vorba.

  Concluzie

  Fiecare parior ar trebui să aibă o agendă și un calendar cu detalii exacte atunci când vrea să câștige pe termen lung de pe urma pariurilor. În momentul în care intervin alții și te sfătuiesc despre cum ar trebui să iei deciziile, totul se duce de râpă. Detaliile îți scapă din vedere, elementele care pot stabili rezultatul final se pierd.

  E clipa în care trebuie să păstrezi controlul, să intri pe Sportive Pariuri și să faci un pariu ca la carte, gândit în întregime de tine.

 • Nu paria pe meciurile nepotrivite

  Nu este un secret că fotbalul este sportul care primește cele mai multe pariuri în Europa, iar baschetul și baseball-ul domină în SUA. La fel, nu este un secret faptul că mulți pariori profesioniști consideră sporturile respective ca fiind cele mai dificile când vine vorba de profit.

  Fotbalul – alegerea celor mai mulți pariori

  Dar este alegerea potrivită? Sportul de elecție pentru mulți pariori profesioniști este fotbalul, fiind o industrie în care se pompează cei mai mulți bani, dar și o industrie din care pleacă cei mai mulți bani.

  Un parior nu trebuie să fie un mare maniac al fotbalului pentru a câștiga bani frumoși, în mare parte pentru că sportive-pariuri.com îți pune la dispoziție o tonă de alegeri: hochei pe gheață, curse de cai, baschet, tenis, volei, curse de câini, box, sporturi de iarnă, golf, surfing, înot, etc.

  Succesul în pariuri ține de alegerea potrivită

  Încearcă să te specializezi pe un anumit sport și pe anumite ligi. Atâta timp cât ești dispus să faci mici sacrificii pentru un câștig pe măsură, a nu te arunca spre sporturi și jocuri pe care nu le cunoști este decizia cea mai bună.

  La polul opus

  Mulți pariori din sport știu destul de multe pentru ca acest lucru să devină un pericol, așa cum există o diferență mare între a ști multe despre Premier League și a ști multe despre pariurile în Premier League. Cunoașterea jucătorilor, poziția lor pe teren și ultimele transferuri nu te va ajuta niciodată să pui un pariu de succes.

  Nu confunda informațiile pe care le deții. Acestea pot fi înșelătoare.

  Ceea ce mulți dintre oamenii care pariază nu realizează este faptul că ei de fapt sunt în competiție cu alți pariori care petrec ore îndelungate studiind meciurile cu cote mari, trendurile, accidentările și diversele aspecte și unghiuri.

  Dacă nu ai destul timp să studiezi jocurile, găsește pe cineva care face acest lucru, indiferent că este vorba de un forum pe net, un serviciu care oferă sfaturi sau un prieten bun, dar nu asuma niciodată că știi mai multe decât restul.

  Gândește de 3 ori înainte de a alege meciul potrivit.

 • Ține evidența pariurilor

  Ține evidența pariurilor câștigate și pierdute și sumele pariate. În cazul în care, după un sezon întreg ieși pe minus, ar putea fi necesar să regândești strategia de joc. Un must-do în lumea pariurilor, nu trebuie niciodată să continui fără să arunci o privire în spate pentru a vedea cum stau lucrurile. O privire “de sus”, cum s-ar spune.

  Mulți oameni care pariază pe diverse sporturi fac asta doar pentru pură distracție, sau pariază pe echipele favorite, dar dacă ești în căutare de mai mult de atât, atunci pariezi pentru a face bani.

  Gestionarea și evidența – cheia către câștigul de bani

  A face bani din parierea în sport poate fi dificilă, dar sunt foarte mulți pariori care câștigă sume mari în mod constant, și chiar există mulți profesioniști care trăiesc din acest lucru. Toată lumea din această industrie poate trece prin momente dificile, dar dacă ajungi să câștigi mai mult decât pierzi, atunci poți obține profit din pariuri pe termen lung.

  Vederea de ansamblu

  Știi cum sunt jocurile alea video în care vezi personajul și harta de sus? Așa trebuie să fie viziunea ta asupra strategiei pe care ai folosit-o. Trebuie să cauți detalii, erori, greșeli frecvente sau unice. Trebuie să o ajustezi până în momentul în care o aduci într-o formulă cât mai completă și cât mai eficientă.

  Este vital să faci acest lucru la sfârșitul unui sezon sau la sfârșitul unui an caldendaristic. Trebuie să vezi unde poți fi mai bun și cum poți face asta. Performanța cere planuri și disciplină, cere o evidență cronică și atentă a strategiei de pariuri.

  Tu ești singurul responsabil dacă dorești să faci bani pe termen lung din pariuri, iar dacă ieși pe minus, atunci este absolut indispensabil să faci ceva în privința asta. Fără doar și poate, există și momente în care sorții nu sunt în favoarea ta, dar acolo unde strategia și documentarea ta lasă de dorit, ar fi cazul să faci o pauză de la joc și să pui osul la treabă.

  Te așteptăm la secțiunea de pariuri de pe Sportive Pariuri pentru a-ți testa abilitățile.