De ce joacă Halep tot în Adidas?

De ce joacă Halep tot în Adidas?

Simona Halep a câștigat ultimul turneu demonstrativ, cel de la Hua Hin, unde a jucat, ca de fiecare dată, în echipament de la compania Adidas, deși aceasta nu i-a prelungit contractul. Să vedem motivele pentru care Halep a decis să joace tot în Adidas.

Poate să joace gratuit în orice echipament dorește

Orice jucător de tenis poate utiliza pe teren absolut orice echipament vrea, dacă nu se află într-un acord cu o anumită companie. Acest lucru e valabil și dacă nu are interdicție pe viață să poarte anumite haine. În rest, discutăm doar de reclamă gratuită pe care jucătoarea sau jucătorul o face respectivei companii, purtându-i gratuit echipamentul. Reclama este chiar mai mare când sportia este chiar liderul WTA. Din acest motiv, ea putea alege orice firmă.

Simona ar avea multe de pierdut dacă ar decide acum să schimbe echipamentul

Din moment ce se prezintă pe terenul de tenis fără un contract clar cu producătorul, adică face reclamă fără nici un ban în schimb, Halep chiar nu are de ce să nu poarte Adidas. Celelalte piețe îi sunt deschise, iar ea nu are motive să poarte Nike, Fila, Lacoste, Puma, New Balance sau alte firme, pentru că negocierile ar porni de la o sumă mai mică, dat fiind faptul că ea ar juca oricum gratuit în ele. Astfel, purtând haine de la Adidas, unde porțile oricum sunt închise, ea nu are ce pierde la un viitor contract cu un rival, care va apărea oricum. Poate că Halep speră la o renegociere.

A treia posibilitate

Simona poate speră că va ajunge la un acord cu Adidas, iar aceștia ar putea aprecia faptul că ea a rămas fidelă brandului chiar și atunci când nu primea o sumă de bani în schimb pentru a purta hainele lor. Acest lucru ar demonstra simplul fapt că liderul mondial se simte confortabil în aceste haine, că produsele sunt excelente pentru performanță și că, cel puțin teoretic, foarte mulți oameni le vor căuta pe piață.

Pariază online cu Sportive-Pariuri

Îți place tenisul? Trebuie să știi că pe sportive-pariuri.com poți paria liniștit la cele mai bune case de pariuri legale din România. Compară cotele cu sistemul nostru inteligent și începe chiar acum. Ești foarte aproape de a-ți transforma hobby-ul într-un mod lejer de a face bani. Suntem aici să îți aducem cele mai noi știri din sport în fiecare săptămână. Rămâi aproape, pariază acum!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult