Marius Copil aduce noi precizări în scandalul de la Cupa Davis

Marius Copil

Marius Copil afirmă că trebuie să își apere punctele, cele care îl pot duce în prim plan la Australian Open. El a îndulcit tonul în ceea ce îl privește pe Andrei Pavel, căpitanul nejucător, care va părăsi echipa după confruntarea cu Israel pentru a rămâne doar în stafful jucătoarei Simona Halep.

Ce spune Marius Copil

Marius Copil a mai spus că cea mai înaltă mândrie pentru un sportiv este să joace pentru reprezentativa României. El consideră că acesta este visul suprem pentru orice sportiv. A continuat cu faptul că el a reușit să reprezinte România de 14 ori până acum, și o face de fiecare dată cu o mare responsabiliate, cu mult respect. El și-a motivat absența din echipă prin faptul că mai are de apărat puncte pentru a se clasa pe o poziție mai bună la Australian Open și nu poate risca o accidentare precum cea din meciul împotriva Spaniei.

El a spus că va fi mereu lângă echipă și le-a urat succes băieților în Israel, fiind convins că aceștia vor veni cu un rezultat excelent. Se pare că Marius Copil i-a vizitat pe ceilalți jucători la antrenamente și aceștia sunt în formă. El l-a salutat și pe Andrei Pavel, dat fiind faptul că aceasta este ultima sa apariție ca și căpitan al formației. În interviul oferit, Copil a mai menționat că îi este extrem de recunoscător lui Pavel pentru că el a fost cel care l-a luat în Japonia, în lotul lărgit al Cupei Davis, când avea doar 16 ani.

Instituțiile din România sunt problema

Marius Copil este de părere că instituțiile competente din România ar trebui să se implice mai mult în dezvoltarea tenisului și sportului în general, pentru ca măcar juniorii de acum să beneficieze de resurse, tehnologie și implicare, lucruri „pe care noi nu le-am avut”, a mai spus Copil. România va juca împotriva Israelului săptămâna viitoare cu o echipă alcătuită din jucători tineri, după ce Florin Mergea, Horia Tecău și Marius Copil au declinat convocarea din motive diverse. Astfel, în meciurile din 27-29 noiembrie, România va fi repreentată de Nicolae Frunză (cu 588 puncte ATP), Bogdan Borza (cu 793 puncte ATP) și Dragoș Dima (cu 464 puncte ATP).

Pariază acum folosind Sportive-Pariuri.com și prinde cele mai bune cote de la case de pariuri online din România. Ești la doar câțiva pași de aventura câștigătoare!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult