Messi a dat peste cap toate bornele

Un nou capitol în cartea de istorie a fotbalului

Fotbalistul argentinian Lionel Messi de la Barcelona, autor al unui incredibil gol în disputa contra Levante (câștigată cu 3-0), a ajuns la 400 goluri marcate în toate meciurile jucate în tricoul catalan, egalând recordul absolut de goluri (365) al fotbalistului legendar Gerd Muller, fiind vorba doar de goluri marcate în campionat.

Messi a marcat golul cu numărul 16 în sezonul 2017/2018, ajungând la un total de 400 reușite pentru FC Barcelona și la 365 goluri în Primera Division, egalând recordul lui Muller în cele mai bune campionate ale Europei. Messi, care a început să joace la Barcelona în anul 2004, are nevoie de un singur gol pentru a bate acum record lui Muller, stabilit pe când juca la echipa nemțească Bayern Munchen între 1964-1979.

Un nou capitol în cartea de istorie a fotbalului

Golul lui Lionel Messi în meciul cu Levante a fost un nou capitol pe care argentinianul l-a deschis în cartea de istorie a acestui sport numit fotbal. Acesta a înscris golul cu numărul 400 în toate meciurile jucate în tricoul catalan. Visul său pentru anul ce tocmai a început este să devină unul dintre cel mai buni marcatori din Top 5 cele mai bune Ligi din Europa. Jimmy Graves deține acum recordul acesta, având 366 goluri marcate, motiv pentru care argentinianul mai are nevoie doar de două goluri pentru a ajunge pe primul loc și în acest top.

Vedeta sud-americană a câștigat deja 4 Ligi ale Campionilor (în anii 2006, 2009, 2011 și apoi în 2015), iar dacă FC Barcelona ar învinge în meciul final din Ucraina, de la Kiev, Messi ar stabili, alături de Pique și Iniesta, un record absolut nou: singurii jucători care au cinci trofee în palmares în epoca modernă a competiției. Messi va câștiga incredibila sumă de 561.000 euro per săptămână până în anul 2021.

Jucătorul argentinian și-a prelungit contractul cu echipa catalană din nou, iar în total el a reușit să câștige 30 de trofee în tricoul formației FC Barcelona. Rămâne de văzut cum se va descurca jucătorul în viitor, dar pare că sorții sunt cu el.

Pariază acum

Pe Sportive-pariuri.com, poți începe să pariezi chiar acum pe meciurile preferate de fotbal! Folosește platforma noastră pentru a compara cele mai bune cote de la cele mai bune case de pariuri online din România. Avem parteneriate cu case de pariuri legale, așa că tot ce îți rămâne este să începi acum!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult