Salzburg vs Rapid Viena – meciul suprem in Austria Bundesliga

8532

Salzburg

Adi Hutter conduce Salzburg de pe margine. Acesta va incerca din rasputeri in acest sezon sa-si apere titlul pe care a reusit sa-l castige sub apriga conducere a lui Roger Schmidt ce va antrena Bayer Leverkusen in Germania Bundesliga. Salzburg a reusit sa realizeze o performanta incredibila sezonul trecut, dar care va fi extrem de greu de egalat anul acesta, cu 110 goluri inscrise din 35 de goluri primite.

Clubul se pregateste de noi achizitii, Massimo Bruno si Marcel Sabitzer de la Anderlecht fiind doua optiuni extrem de interesante. Ceea ce este intradevar socant, este faptul ca Sabitzer isi va face debutul jucand impotriva fostei sale echipe. Bineinteles, Salzburg va face tot posibilul pentru a primi cele 3 puncte, avand in vedere ca va juca pe teren propriu; acesta poate impulsiona pozitiv increderea si moralul echipei.

Rapid Viena

Condusa de pe banca de Zoran Barisic, Rapid Viena s-a descurcat excelent sezonul trecut cand a ocupat pozitia 2 in Austria Bundesliga. Echipa a incercat din rasputeri sa faca tot ce s-a putut pentru a castiga, dar nu a mai rezistat avand in vedere faptul ca Salzburg reusise deja sa ajunga campioana cu cateva saptamani inaintea finalului de sezon.

Rapid Viena este o echipa extrem de importanta pentru vienezi, mai ales datorita faptului ca sezonul trecut Austria Viena a reusit sa se califice pe locul 4. Astfel, este extrem de interesant de vazut evolutia echipei mai ales de cand aceasta a fost improspatata cu Beric, care a venit de la Sturm Graz. Cu toate acestea, trebuie sa mentionam si faptul ca Rapid Viena a suferit pierderea unor jucatori extrem de buni in ultima perioada, precum Terence Boyd si Sabitzer.

Predictia partidei

Cu cele mai bune echipe din sezonul trecut la inaintare, in Austria Bundesliga incepe lupta pentru titlul suprem. Sansele cele mai mari le are Salzburg deoarece prezinta un lot mai puternic si sunt extrem de motivati sa-si apere cu ardoare titlul. Totodata, acestia vor juca acasa si nu-si permit sa piarda cele 3 puncte. Intr-o ultima intalnire de acest gen, Salzburg a castigat cu 6 la 3.


Comentarii

 • SeriousSam099  
  July 22, 2014

  Rapid Vienna are tot atâtea șanse să câștige meciul ca și cei de la Salzburg. Dacă cei din urmă sunt recomandați de performanțele de până acum, Rapid Vienna se laudă cu un loc 2 în campionatul Austria Bundesliga de anul trecut. Așa că este foarte greu să prezici finalul acestui meci.

 • BashMan  
  July 22, 2014

  Banii mei merg pe cei de la Salzburg. Având în vedere performanța incredibilă de până acum și determinarea de a nu pierde cele 3 puncte pe care le poate aduce această victorie, sunt aproape sigur că vor câștiga meciul…și eu pariul!

 • Sonya1886  
  July 22, 2014

  Acum că cei de la Rapid Vienna se vor bucura și de talentul lui Beric, sosit de la Sturm Graz, se poate ca Salzburgul să fie nevoit să se pregătească un pic mai mult pentru confruntarea cu vienezii. Un suflu proaspăt este întotdeauna un stimul excelent pentru o victorie.

 • PredictionZil  
  July 22, 2014

  Austria Bundesliga este un campionat interesant de urmărit, mai ales acum că bătaia finală se dă între două echipe talentate, Rapid Vienna și Salzburg. Este drept că Salzburgul are un an mai bun decât vienezii de la Rapid Vienna, însă ni s-a dovedit de atâtea ori că norocul se schimbă chiar și în ultimul minut. Să se facă pariurile!

 • Zoltan15  
  July 22, 2014

  Întotdeauna mi-a plăcut cum joacă echipa Salzburgului. Jucătorii săi par mult mai organizați și mai calculați în joc. Vienezii nu sunt mai prejos, însă le lipsește „patosul”. Sunt curios să văd dacă Salzburgul, favorita multora, câștigul titlul suprem.

Lăsați un comentariu