Steaua versus Stromsgodset pentru calificarea în Champions League

8531

Steaua se pregătește din nou pentru calificarea în Champions League, ultima experiență de acest gen încurajându-i să spere la o nouă reușită. În ultima campanie de calificări pentru Champions League, Steaua a reușit să iasă învingătoare în urma meciurilor cu Vardar Skopje , Dinamo Tbilisi si Legia Varsovia, o performanță demnă de admirat. Cum orice minune ține foarte puțin, Steaua a ajuns în ultimul loc într-o grup ce a adunat laolaltă nume precum Basel, Schalke și Chelsea.

Cu toate acestea, Steaua București se poate lăuda cu experiență în cadrul Champions League, lucru ce nu poate fi susținut și despre echipa norvegiană Stromsgodset, cu care roș-albaștri urmează să se întâlnească pe teren pentru a disputa calificarea. Prea multe nu se știu la nivel internațional despre această echipă, apogeul atins de cei de la Stromsgodset având loc cândva în anii 70. După această perioadă de succes, echipa a fost retrogradată și, la un moment dat, a fost amenințată chiar cu falimentul. În anul 2005, soarta celor de la Stromsgodset avea să se schimbe odată cu decizia unor investitori locali de a pune echipa pe picioare.

De atunci echipa a jucat din ce în ce mai bine, în prezent aflându-se pe locul 2 în Eliteserien, și fiind despărțită de echipa numărul 1, Molde, de doar 6 puncte. Stromsgodset au reușit să adune 30 de puncte în urma a 15 meciuri jucate la nivel național. Cu alte cuvinte, Steaua urmează să întâlnească o echipă pe val în Norvegia, jucători bine pregătiți și foarte determinați să facă istorie reușind calificarea pentru prima dată în Champions League.

Dacă norvegienii se numără printre cei mai buni la ei în țară, Steaua a pornit cu stângul după meciurile de pregătire din vară, fiind înfrântă de Astra în Supercupa României. Pentru mulți prestația Stelei în timpul meciului cu Astra a fost mult sub capacitatea jucătorilor, astfel că suporterii se așteaptă la o revenire în forță a echipei pentru meciul cu cei de la Stromsgodset. Echipe posibile:

Stromsgodset: Hamoud, Saetra, Fossum, Francisco Santos, Kovacs, Kwarasey, Hoibraten, Storbaek, Abu, Storflor, Kastrati Steaua: Rapa, Szukala, Filip, Popa, Tanase, Arlauskis, Varela, Latovlevici, Prepelita, Stanciu, Chipciu


Comentarii

  • SugarBoy227  
    July 16, 2014

    Nu aș vrea să fiu cârcotaș dar, ținând cont de fundalul actual al celor două echipe, norvegienii au cam aceleași șanse de a câștiga meciul ca și Steaua. Vom afla curând!

  • Bender0101  
    July 16, 2014

    Steaua a ajuns la momentul în care poate ținti sus, așa că Stromgodset nu prea au sorți de izbândă în fața lor. Gâlcă este determinat să ducă Steaua pe culmi și, cu puțin noroc, se poate întâmpla.

  • SmartChoise99  
    July 16, 2014

    Eu pariez pe Steaua și la propriu și la figurat! O echipă precum Steaua nu se va împiedica de cei de la Stromsgodset în drumul spre calificări pentru UEFA Champions League. Veți vedea!

  • AireGire097  
    July 16, 2014

    Un meci ce se anunță interesant! Este un pas important pentru Steaua în calificările pentru Champions League și sper să iasă câștigători din confruntare.

  • InSovetRussia55  
    July 16, 2014

    Știm că Stromsgodset este o echipă bună care a renăscut ca pasărea Phoenix din cenușă, însă Steaua îi va dovedi fără doar și poate. Suntem mai activi în teren și mai puternici.

Lăsați un comentariu