Tănase dezamăgește în timpul partidei cu Astra, Becali amenință

626133-cristi-tanase

Deși Gigi Becali i-a acordat votul de încredere și statutul de căpitan al echipei Steaua, Tănase dezamăgește prin comportamentul de care a dat dovadă pe teren în timpul meciului cu Astra.

Surse din cadrul grupării susțin că acesta a refuzat să bată un penalty la cererea antrenorului echipei, Costel Gâlcă, dând un exemplu prost pentru alți doi jucători, Chipciu și Szukala, care au făcut același lucru.

Toată această tevatură a ajuns și la urechile patronului Stelei, Gigi Becali, care a răbufnit și i-a trimis un avertisment răspicat lui Dodel: “De azi înainte să nu mai îndrăznească să facă aşa ceva! Când antrenorul cere, el să fie primul care se implică. Dacă vrea să fie căpitanul echipei, să demonstreze pe teren că are răutate! Să fie un lider, nu doar să bată din palme! Vreau să văd asta cât mai rapid din partea lui. E mâncat dacă continuă aşa, îi iau şi banderola”.

Nu este prima dată când Gigi Becali se implică direct în alegerile antrenorului Stelei, impunând numirea lui Tănase în fruntea echipei sale. În sezonul 2010-2011, Becali a decis ca Tănase să ia banderola din mâinile lui Bănel Nicoliță. Dodel a fost căpitan timp de 21 de meciuri, după care patronul Stelei a decis că este momentul ca banderola să fie purtată de altcineva pentru că: “E prea moale, e un băiat ruşinos.”

Dar anii au trecut și pesemne că Tănase a devenit mai „tare” și mai puțin rușinos, pentru că Becali a decis să îi ofere încă o dată statutul de căpitan al echipei. Decizia sa s-a impus în momentul în care Costel Gâlcă se gândea să îl numească pe Florin Gardoș căpitan al echipei, ca urmare a plecării lui Pintilii la Al-Hilal.

Becali însă a respins această alegere din start, neținând cont de părerea nimănui: “Ce Gardoş, mă, sunteți nebuni? Să nu îndrăzniţi să-l puneţi pe ăla căpitan! Tănase să fie! Nu mă interesează ce vrea vestiarul. Eu vreau ca Tănase să fie căpitanul echipei în noul sezon”.

Rămâne de văzut acum timp de câte meciuri va mai purta Tănase banderola și care va fi motivația lui Becali atunci când se va decide să o dea altui jucător al echipei.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult